Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Το σημαντικό είναι να κερδίζεις και στην κακή σου μέρα”

“Το σημαντικό είναι να κερδίζεις και στην κακή σου μέρα”

papapetrou olympiakos panathinaikos

papapetrou olympiakos panathinaikos

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου  βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη, αλλά κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ τα “άκουσε” από τον Μίλαν Τόμιτς. Ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου τα “έχωσε” στον νεαρό, αλλά ο παίκτης των “ερυθρολεύκων” τόνισε ότι τον σέβεται. Παράλληλα, υποστήριξε ότι είναι σημαντικό να κερδίζει και στην κακή σου μέρα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο cosmotesport: “Μπήκαν και βγήκαν πολλά σουτ σε όλους μας, αλλά ήταν καλές επιλογές. Τα χάσαμε σε κακή μέρα. Το σημαντικό είναι να κερδίζεις και στην κακή μέρα”.

Για τα όσα του είπε ο Μίλαν Τόμιτς σημείωσε: “Ο Μίλαν έχει πολλά χρόνια εμπειρίας, έχει παίξει, ξέρει πώς είναι, έχει παίξει τα ντέρμπι. Το τι μου είπε είναι μεταξύ μας. Τον σεβόμαστε όλοι, ξέρουμε την πορεία του. Μου έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο και μια παραπάνω ώθηση να παίξω και στην επίθεση και στην άμυνα.

Και οι δύο είναι τίτλοι, πόσω μάλλον όταν έχεις χάσεις τους άλλους δύο τίτλους. Κοιτάμε την πρώτη ευκαιρία που έχουμε, να τα δώσουμε όλα εκεί και να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο. Πήραμε τη νίκη, αυτό είναι που μετράει. Σκοπεύουμε στο επόμενο να τα δώσουμε όλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…