Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Το παραμύθι με τον Σχινά

Το παραμύθι με τον Σχινά

tomi schinas

Αποφάσισε (τάχα μου) η ΚΕΔ/ΕΟΚ να τιμωρήσει τον Χρυσόστομο Σχινά, λόγω των αναρτήσεων στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ο διεθνής διαιτητής παραβίασε την εντολή για τη “σιωπή των αμνών” που έχουν επιβάλλει οι διαιτητοπατέρες και βγήκε εκτός τελικού. Παραμύθια. Τρίχες κατσαρές…

Ήταν 31 Μαΐου όταν ανάρτησαν στον τοίχο μου στο facebook το παρακάτω στάτους: “Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Πρίφτη, ψάχνει τον επόμενο για ομοσπονδιακό ο Βασιλακόπουλος. Και δεν βρίσκει…“. Ήταν αμέσως μετά τον αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, η ατμόσφαιρα μύριζε… μπαρούτι και κάποιοι διαδικτυακοί (και όχι μόνο) φίλοι, έκαναν σχόλια κατά του Σχινά.

Ο Τόμι απάντησε. Βλέπετε, δεν έχει την πολυτέλεια του “ανώνυμου” και άτυπου (ή μήπως πλέον όχι, αφού τρέχει να κλείνει συμφωνίες) της ΚΕΔ, της ΟΔΚΕ και όποιου μπορεί να τον… χρηματοδοτήσει, γι’ αυτό και υψώνει τη δική του φωνή. Μάλιστα, παρότι διαφωνούσαν, η παρέμβασή του έγινε δεκτή με μεγάλη αποδοχή.

Ας φύγουμε, όμως, από το ουσιαστικό και ας πάμε στο τυπικό. Είναι ξεκάθαρη η οδηγία (λανθασμένη, αλλά ξεκάθαρη) κι ο Σχινάς την παραβίασε. Γιατί, όμως, ενόχλησε τώρα, μετά τον τρίτο τελικό την ΚΕΔ/ΕΟΚ η διαδικτυακή του δράση και δεν τους ενόχλησε κατά τη διάρκεια των “μικρών” τελικών; Υπάρχει οδηγία που λέει “όχι αναρτήσεις κατά τη διάρκεια των τελικών, επιτρέπεται στους “μικρούς”, ή όταν κυκλοφορούν τα ζυγά“;

Σοβαροί να είμαστε. Η τιμωρία του Σχινά δεν έχει να κάνει με τις αναρτήσεις, αλλά με τον τρίτο τελικό. Και με κάτι άλλο, που δεν αφορά στο μπάσκετ. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ για άλλη μια φορά ψεύδεται και μάλιστα στην πιο καθοριστική στιγμή του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Το… σιμουλτανέ τού Μπαρτζώκα

Η πιο δύσκολη… κίνηση στο σκάκι τού Μπαρτζώκα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση το…