Κεντρική NBA Το δράμα της οικογένειας Πορζίνγκις (vid)
NBA

Το δράμα της οικογένειας Πορζίνγκις (vid)

kristaps porzingis

kristaps porzingis

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αποτελεί έναν εν δυνάμει σταρ του NBA, παρουσιάζοντας ένα τρομερά ελκυστικό “πακέτο” ικανοτήτων. Ο Λετονός “γίγαντας” έχει διαψεύσει προ πολλού όσους θεωρούσαν ότι είναι πολύ αδύναμος και soft για το NBA, όντας πλέον εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη, όσον αφορά την ηλικία του. Πριν από τη δόξα του NBA, όμως, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα για την οικογένειά του…

Συγκεκριμένα, το ESPN προέβαλλε ένα ντοκιμαντέρ την περασμένη Κυριακή, αφιερωμένο στη ζωή του Πορζίνγκις, τον τόπο που μεγάλωσε αλλά και την μπασκετική προέλευση της οικογένειάς του. Το γεγονός, όμως, που στιγμάτισε ανεπανόρθωτα την οικογένειά του δεν είχε βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας και το αποκάλυψε η μητέρα του.

Η Ινγκρίντα Πορζίνγκις αποκάλυψε, μιλώντας στα λετονικά, ότι ο Κρίσταπς θα είχε και τρίτο μεγαλύτερο αδερφό, ονόματι Τομς αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε εκείνος να χάσει τη ζωή του σε ηλικία μόλις 14 μηνών, 4 χρόνια πριν γεννηθεί ο σταρ των Νικς.

“Ένιωσα σαν να περνάει μια μπουλντόζα πάνω από τη ζωή μου. Είχαμε άλλα 2 παιδιά και έπρεπε να δώσουμε την προσοχή μας εκεί. Όταν γεννήθηκε ο Κρίσταπς, ήταν σαν να έπρεπε να ζήσει 2 ζωές“, τόνισε η μητέρα του Πορζίνγκις, η οποία δεν θέλησε να κάνει αναφορά στα αίτια του θανάτου του γιου της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…