Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Θρήνος για την απώλεια του Δημήτρη Μπασούρη

Θρήνος για την απώλεια του Δημήτρη Μπασούρη

dimitris mpasouris

dimitris mpasouris

Σημαντικό πλήγμα υπέστη το ελληνικό μπάσκετ, καθώς “έφυγε” από τη ζωή ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ και ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Δημήτρης Μπασούρης, σε ηλικία 63 ετών.

Ο Δημήτρης Μπασούρης ήταν πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής από το 2009, ενώ πριν ήταν επί σειρά ετών μέλος του συμβουλίου της ΕΣΚΑ. Από το 2012 είχε αναλάβει τα καθήκοντα του ταμία της ΕΟΚ και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΚ από τον Σεπτέμβριο του 2010.

Το τελευταίο διάστημα, η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, με αποτέλεσμα να τον “προδώσει” η καρδιά του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο site της ΕΣΚΑ:

“Το ελληνικό μπάσκετ έγινε πιο φτωχό από το πρωί της Πέμπτης, αφού ο πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α. και ταμίας της Ε.Ο.Κ. Δημήτρης Μπασούρης άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας τη θλίψη.

Η Ε.Σ.Κ.Α. συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας, καταθέτοντας στεφάνι και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ενωσης, θα συνοδέψει τον Δημήτρη Μπασούρη στον αποχωρισμό για το μακρινό ταξίδι, δίπλα στην οικογένειά του, στην οποία εκφράζουμε τα θερμά, βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Ευχόμαστε ο Θεός ν΄αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει υπομονή και δύναμη στην οικογένειά του να παλέψει για αυτό το τραγικό γεγονός.

Ο αγαπημένος μας Δημήτρης δεν θα είναι πια μαζί μας, αλλά θα ζει για πάντα στην καρδιά και τη σκέψη μας…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Το… σιμουλτανέ τού Μπαρτζώκα

Η πιο δύσκολη… κίνηση στο σκάκι τού Μπαρτζώκα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση το…