Κεντρική NBA Τέλος ο Γκρίφιν, σε αναζήτηση τζένεραλ μάνατζερ οι Καβς
NBA

Τέλος ο Γκρίφιν, σε αναζήτηση τζένεραλ μάνατζερ οι Καβς

david griffin

david griffin

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον τζένεραλ μάνατζερ, Ντέιβιντ Γκρίφιν, καθώς επέλεξαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στο τέλος του μήνα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα τη Δευτέρα. Οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν ως προς τα μελλοντικά σχέδια της ομάδας, σύμφωνα με τον Άντριαν Γουοζναρόφσκι, με τους Καβς να μένουν “ακέφαλοι” -προς το παρόν- σε ένα από τα πιο κρίσιμα καλοκαίρια της ιστορίας τους.

Οι Καβαλίερς οφείλουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις σε αυτή την off-season, επιχειρώντας ήδη να εμπλουτίσουν το ρόστερ τους με αστέρες πρώτης γραμμής. Ήδη έχουν υπάρξει επαφές τόσο για τον Πολ Τζορτζ, όσο και για τον Τζίμι Μπάτλερ. Η διοίκηση της ομάδας αντιμετώπισε προβλήματα στις διαπραγματεύσεις αυτή την εβδομάδα εξαιτίας της αβέβαιης παραμονής του Γκρίφιν, σύμφωνα με τον Γουοζναρόσφκι αλλά ο πρώην γενικός διευθυντής των Καβς βρισκόταν σε πολύ καλό σημείο, όσον αφορά την ανταλλαγή του Μπάτλερ, με το γεγονός αυτό να προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με την απόφαση της διοίκησης να τον απομακρύνει.

//platform.twitter.com/widgets.js

Τέλος, οι Καβς είναι η ομάδα του ΛεΜπρόν από κάθε άποψη, καθώς, πάμπολλες κινήσεις σε κάθε τομέα (προαγωγή Τάιρον Λου σε πρώτο προπονητή και απομάκρυνση Μπλατ, ανταλλαγή Γουίγκινς με Κέβιν Λοβ, ανανέωση Τρίσταν Τόμπσον με υψηλό συμβόλαιο κ.α) αποτελούν δικές του πρωτοβουλίες. Τη φορά αυτή, όμως, το θέλημά του δεν εκπληρώθηκε, καθώς είχε εκφράσει την αμέριστη εμπιστοσύνη του στον Γκρίφιν και ήταν φανατικά υπέρμαχος της ανανέωσης του συμβολαίου του, όπως τονίζει το CBS.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…