Κεντρική Basket League Κύμη Τέλος κι επίσημα ο Κωνσταντακόπουλος!

Τέλος κι επίσημα ο Κωνσταντακόπουλος!

konstantakopoulos

konstantakopoulos

Ύστερα από 3 χρόνια στην Κύμη, ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος αποτελεί παρελθόν, με τους διοικούντες των “μπλε” να επισημοποιούν τη λύση συνεργασίας με τον 29χρονο, ο οποίος βρίσκεται μία “ανάσα” μακριά από το Περιστέρι.

Η σχετική ανακοίνωση:
“Για όλους τους παίκτες μιας ομάδας έρχεται κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσουν από το δυναμικό της, αφήνοντας όμως παρακαταθήκη πίσω τους όλα όσα προσέφεραν σε αυτήν. Κάποιοι αποχαιρετισμοί όμως είναι σαφώς πολύ πιο δύσκολοι από τους άλλους, καθώς οι συναισθηματικοί δεσμοί είναι πολύ ισχυροί. Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση έχουμε αυτήν την στιγμή, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Θάνο Κωνσταντακόπουλο, έναν αθλητή που φόρεσε για τρία χρόνια την φανέλα της ομάδας μας, δέθηκε όσο λίγοι με αυτήν και είχε αναμφίβολα καθοριστική συμβολή στις επιτυχίες της.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ετοιμαζόταν για την παρθενική συμμετοχή του στην Β΄Εθνική, με την διοίκηση να έχει θέσει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και να κινείται με ανάλογο τρόπο στο μεταγραφικό παζάρι. Ένας από αυτούς που έγινε τότε κάτοικος Κύμης ήταν ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος έμελλε να φτάσει μαζί της ως και την Basket League. Σε αυτά τα τρία χρόνια ο Θάνος ήταν ένας από αυτούς που πάντοτε έβγαιναν μπροστά στα δύσκολα, παίζοντας με πάθος και αυταπάρνηση για την νίκη. Αποκορύφωμα ήταν η εμφάνιση του στο καθοριστικό για την άνοδο στην Α1 εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό, με την απόδοση του τότε να είναι αποφασιστική για την τελική νίκη!

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να βγάλει ο Θάνος την φανέλα της Κύμης με το νούμερο 13 και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν τον αποχαιρετούμε απλά ως έναν φίλο, αλλά ως ένα μέλος της οικογένειας του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα συνεχίσει να νοιάζεται για τις εξελίξεις στην ομάδα μας, να χαίρεται με τις επιτυχίες μας και να στεναχωριέται με τις ήττες μας. Θάνο σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…