Κεντρική Basket League Κύμη Τέλος και ο Κατράνας!

Τέλος και ο Κατράνας!

panagiotis katranas kymi

panagiotis katranas kymi

Μετά τους Σταύρο Τουτζιαράκη και Θάνο Κωνσταντακόπουλο, ακόμα ένας παίκτης που βοήθησε τα μέγιστα την Κύμη να ανέβει στη Basket League αποχώρησε από το ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κατράνα, ο οποίος φορούσε τη φανέλα της Κύμης τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά:
“Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης μαζί με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη θέλουν να παρουσιάσουν με την έναρξη του πρωταθλήματος μια νέα ανανεωμένη ομάδα, που θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην ιδιαιτέρως απαιτητική Basket League. Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης ανακοινώνουμε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον αθλητή Παναγιώτη Κατράνα, στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο Παναγιώτης Κατράνας ήρθε στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης την σεζόν 2013/14 στην Γ΄ Εθνική, αποτελώντας την μεγαλύτερη μέχρι τότε μεταγραφή της ομάδας μας, φτάνοντας να είναι ο παλαιότερος παίκτης μας στην φετινή παρθενική μας συμμετοχή στην Α1.

Η τετραετής παρουσία του στην Κύμη συνδυάστηκε με ιστορικές στιγμές του Συλλόγου, όπως η κατάκτηση των πρωταθλημάτων της Γ΄Εθνικής, της Β΄Εθνικής και της Α2, με τον ίδιο να είναι αδιαμφισβήτητα από τους τους ακρογωνιαίους λίθους αυτών των επιτυχιών. Εκτός αυτού, ο Κατράνας διαχρονικά αποτέλεσε έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες της ομάδας μας, έχοντας αξιοσημείωτο δέσιμο με τον φίλαθλο κόσμο της Κύμης! Ένας δεσμός που σίγουρα θα παραμείνει άρρηκτος, παρότι οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν πλέον χωριστούς δρόμους. Παναγιώτη σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα προσέφερες στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…