Κεντρική NBA Τα δεκάδες “ευχαριστώ” και η υπόσχεση του Γιάννη! (vid)

Τα δεκάδες “ευχαριστώ” και η υπόσχεση του Γιάννη! (vid)

giannis antetokounmpo dunk

giannis antetokounmpo dunk

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και επίσημα ο πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς μετά το πέρας της τελετής των NBA Awards! Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν σε θέση να παρευρεθεί στο γεγονός αυτό, ο “Greek freak” έστειλε το δικό του μήνυμα, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους συνέβαλλαν προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά η διάκριση αυτή!

“Πρώτα απ’όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Δίχως εκείνους δεν θα ήμουν σε θέση να κερδίσω αυτό το βραβείο σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο που συνεχίζει να βελτιώνει εμένα και την ομάδα μου. Ευχαριστώ τους Έλληνες φιλάθλους αλλά και αυτούς του Μιλγουόκι για την απίστευτη υποστήριξή τους. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξη και για το γεγονός ότι ήταν πάντα εκεί για μένα. Δίχως εκείνους δεν θα μπορούσα να το καταφέρω αυτό. Ευχαριστώ τον Θεό. Σε Αυτόν χρωστάω το ότι έφθασα μέχρι εδώ”, ήταν τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη.

Ο Έλληνας σταρ, όμως, φρόντισε να βάλει τον πήχη των προσδοκιών ακόμη πιο ψηλά, υποσχόμενος ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ώστε να τα καταφέρει: “Στο τέλος της ημέρας ξέρετε τι πρέπει να περιμένετε από εμένα. Θα συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα και θα προσπαθήσω να κάνω την ομάδα μου να πετύχει υπέροχα πράγματα, φέρνοντας ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι! Σας ευχαριστώ!”

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …