Κεντρική NBA Στο νο.41 του Ντραφτ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ!

Στο νο.41 του Ντραφτ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ!

tyler dorsey oregon

tyler dorsey oregon

Το “ταξίδι” του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον “μαγικό” κόσμο του NBA μόλις ξεκίνησε! Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ ευτύχησε να δει το όνομά του στο ταμπλό του φετινού Ντραφτ, καθώς επιλέχθηκε στο νο.41 από τους Ατλάντα Χοκς! Οι προβλέψεις που τον ήθελαν στα μέσα του 2ου γύρου επιβεβαιώθηκαν, με τον πρώην σταρ του Όρεγκον να εξαργυρώνει την καταπληκτική του παρουσία στο τελικό τουρνουά του NCAA και να ανεβάζει τη μετοχή του, πείθοντας τα “γεράκια” να τον προτιμήσουν.

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

“Χαίρομαι που είμαι μέλος της οικογένειας των Ατλάντα Χοκς. Το μόνο που χρειαζόμουν είναι μια ευκαιρία“, τόνισε ο Ντόρσεϊ με ανάρτησή του στο Twitter.

//platform.twitter.com/widgets.js

Την περσινή σεζόν, ο “Mr March” είχε 14.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα των Όρεγκον Ντακς ενώ “έλαμψε” στη “March Madness” με 23.8 πόντους και 4.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, σουτάροντας με 60.6% στα σουτ 3 πόντων! Συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε το Όρεγκον να φθάσει στο Final Four, έχοντας άγνοια κινδύνου και τρομερό ένστικτο στα κρίσιμα σημεία.

Ο αγώνας του Ντόρσεϊ ώστε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα θα ξεκινήσει από το επικείμενο summer league και σε περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει εγγυημένο συμβόλαιο, θα έχει την ευκαιρία να ενσωματωθεί σε μια ομάδα που ταιριάζει αρκετά στο προφίλ του. Η επιθετική φιλοσοφία του κόουτς, Μάικ Μπούντενχολζερ ευνοεί τον ρόλο των καθαρόαιμων σουτέρ, διότι βασίζεται στις καλές αποστάσεις και την καλή κυκλοφορία της μπάλας στην περιφέρεια. Ο Ντόρσεϊ θα παίρνει αρκετές ευκαιρίες να εκτελέσει, κυρίως σε συνθήκες catch-n-shoot ενώ έχει την ευχέρεια να δημιουργεί το δικό του σουτ μετά από ντρίμπλα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι Χοκς διαθέτουν αρκετούς παίκτες που μπορούν να υπηρετήσουν τη θέση “2“, στην οποία θα αγωνίζεται αποκλειστικά ο Ντόρσεϊ (Χάρνταγουεϊ, Μπελινέλι, Μπέιζμορ), οπότε ίσως δυσκολευτεί να βρει χρόνο συμμετοχής, αν κι εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας μέχρι το ξεκίνημα της σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=k6SKAc5_1Zk

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…