Κεντρική NBA Στην πόρτα της εξόδου ο Λάουρι!
NBA

Στην πόρτα της εξόδου ο Λάουρι!

lowry game winning shoot cavs

lowry game winning shoot cavs

Ο Κάιλ Λάουρι βρίσκεται εδώ και 5 χρόνια στους Τορόντο Ράπτορς, στους οποίους άλλαξε επίπεδο σαν παίκτης και καθιερώθηκε στην ελίτ των πλέι-μέικερ του NBA. Έχει αναδειχθεί 3 φορές All-Star και μετράει 18.2 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ ανά αγώνα σε 354 ματς με τη φανέλα τους. Η προσωπική του επιτυχία, όμως, δεν έχει συνοδευτεί από πορείες πρωταθλητισμού από τους Καναδούς, οι οποίοι κατάφεραν να πάνε στους Τελικούς της Ανατολής του 2015, πιάνοντας, ουσιαστικά το “ταβάνι” τους. Ο 30χρονος γκαρντ, όμως, θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, με το κίνητρο αυτό να τον οδηγεί εκτός ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Λάουρι είναι δυσαρεστημένος με την ομάδα του εδώ και μήνες και δεν ενδιαφέρεται να παραμείνει κάτοικος Τορόντο, ακόμη και αν η ομάδα του προσφέρει max συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας, σύμφωνα με την Toronto Star. Έτσι και αλλιώς, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν προτίθενται να ξοδέψουν τόσα χρήματα για εκείνον, κάτι που κάνει την απόφασή του ακόμη πιο εύκολη.

Την επόμενη σεζόν, ο Λάουρι θα έμπαινε στον 4ο χρόνο του συμβολαίου του αλλά επέλεξε να κάνει opt-out στις 12 Μαΐου, όντας πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Την περσινή σεζόν, είχε 22.4 πόντους και 7 ασίστ ανά αγώνα σε 60 ματς, με τις μετοχές του να κυμαίνονται σταθερά σε υψηλό επίπεδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…