Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Στη θέση σου δεν θα πήγαινα

Στη θέση σου δεν θα πήγαινα

panagiotis giannakis

panagiotis giannakis

Σε φιάσκο άνευ προηγουμένου κινδυνεύει να εξελιχθεί η εορταστική εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987. Κι αν όντως επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας το φιάσκο να έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Βασιλακόπουλος!

Η πρόσκληση στον Νίκο Γκάλη δεν έχει φτάσει μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Προφανώς έχει σταλεί μέσω Αυστραλίας, ώστε να φτάσει τη στιγμή που θα είναι αδύνατον να την αποδεχθεί ο μεγάλος Γκάλης. Όχι πως πρόκειται να πάει! Είναι πολύ σοβαρός για να παίζει… παιχνιδάκια εξουσίας με τον υπερήλικα πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Αν ζητούσαμε από αυτούς που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα εκείνης της εποχής να περιγράψουν με δύο ονόματα τον θρίαμβο του ‘87 το πρώτο θα ήταν -φυσικά- του Νίκου Γκάλη. Το δεύτερο αναμφίβολα θα ήταν του Παναγιώτη Γιαννάκη

Αν ήμουν στη θέση του “δράκου” δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στην εκδήλωση του Βασιλακόπουλου. Όχι επειδή δεν θέλει τον Γιαννάκη για Ομοσπονδιακό τεχνικό, ούτε γιατί τον έδιωξε το 2008. Το ότι προτίμησε να αλλάξουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής της τελικής φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος, μόνο και μόνο επειδή ο δήμαρχος Ευρώτα ήθελε να τιμήσει τον Γιαννάκη φτάνει και περισσεύει.

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο “δράκος“. Εγώ αν ήμουν στη θέση του δεν θα πήγαινα. Κι αν (λέμε αν) δεν πάει ο Γιαννάκης και δεν πάει και ο Γκάλης σας έρχεται άλλη λέξη στο μυαλό εκτός από το “φιάσκο” για την εκδήλωση της Τετάρτης;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…