Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ανανεώνει Σίνγκλετον, αλλά…

Ανανεώνει Σίνγκλετον, αλλά…

singlenton

singlenton

Ο Κρις Σίνγκλετον πραγματοποίησε μία τρομερή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όντας στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του “τριφυλλιού”.

Ο Τσάβι Πασκουάλ στα ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξέφρασε την επιθυμία του να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας που κατέκτησε το double και στα πλάνα του δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ.

Οι “πράσινοι” θέλουν να κρατήσουν τον Σίνγκλετον και τη νέα σεζόν στο ρόστερ τους, γι’ αυτό κι αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την οψιόν που έχει στο συμβόλαιο του. Ο Αμερικανός άσος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο “τριφύλλι”, ωστόσο η παραμονή του στους “πράσινους” δεν έχει κλειδώσει οριστικά.

Εάν ο ίδιος βρει ομάδα στο ΝΒΑ μέχρι και τις 20 Ιουλίου, τότε μπορεί να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Εφόσον δεν υπάρξει κάτι ιδιαίτερο από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ο Σίνγκλετον θα παραμείνει στο “τριφύλλι”.

Το πιθανότερο σενάριο, με βάσει τα τωρινά δεδομένα, είναι ο 27χρονος άσος να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, μιας και παρότι έχει κάποιες συζητήσεις με ομάδες του ΝΒΑ, πολύ δύσκολα θα βρει κάποιο εγγυημένο συμβόλαιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…