Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ “Σημαντική η παρουσία του ΟΠΑΠ”

“Σημαντική η παρουσία του ΟΠΑΠ”

james gist giorgos kounias takis kaloudis

james gist giorgos kounias takis kaloudis

Ο Τζέιμς Γκιστ, το τριήμερο του φάιναλ φορ της ΟΣΕΚΑ, βρέθηκε στην Κω προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας και συμμετείχε στη γιορτή μας. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού εντυπωσιάστηκε από το θέαμα που προσέφεραν οι ομάδες, αποθέωσε τους αθλητές και εκδήλωσε τον θαυμασμό του για την προσπάθεια που κάνουν.

“Είναι η πρώτη φορά που παρακολουθώ μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά για να φτάσουν σε αυτό το σημείο οι αθλητές, μπορεί να λείπουν τα καρφώματα από το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υστερεί σε θέαμα. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, που γνώρισα αυτά τα παιδιά από κοντά και σίγουρα όταν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία, θα πάω και θα παρακολουθήσω.

Είμαι, επίσης, πολύ χαρούμενος γιατί βλέπω πως ο ΟΠΑΠ, χορηγός και του Παναθηναϊκού, είναι χορηγός της ΟΣΕΚΑ. Εταιρείες αυτού του επιπέδου είναι απαραίτητες για τον αθλητισμό και αξίζουν συγχαρητήρια που δεν μένουν μόνο στο μπάσκετ των αρτιμελών. Πρέπει να ενισχύουμε τον αθλητισμό σε συνολικό επίπεδο και η ΟΣΕΚΑ, σίγουρα χρειάζεται τέτοιους υποστηρικτές”, δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…