Κεντρική NBA “Ψήνεται” σπουδαία ανταλλαγή ανάμεσα σε Σέλτικς και Σίξερς! (vid)
NBA

“Ψήνεται” σπουδαία ανταλλαγή ανάμεσα σε Σέλτικς και Σίξερς! (vid)

celtics lottery

celtics lottery

Το Ντραφτ του NBA βρίσκεται μόλις 1 εβδομάδα μακριά (ξημερώματα 23 Ιουνίου, 02:00 ώρα Ελλάδος) και η πρώτη “βόμβα” είναι έτοιμη να σκάσει! Συγκεκριμένα, οι Μπόστον Σέλτικς βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανταλλάξουν το νο.1 του Ντραφτ, παίρνοντας πίσω το νο.3 των Φιλαδέλφια 76ερς και ένα μελλοντικό πικ πρώτου γύρου, όπως μετέδωσε το The Vertical.

//platform.twitter.com/widgets.js

Η πρώτη επιλογή στο Ντραφτ αναμένεται να είναι ο Μαρκέλ Φουλτζ, ένας πλέι-μείκερ με υψηλό επίπεδο αθλητικότητας, εκτέλεσης, αμυντικών αρετών και δημιουργικότητας, δίχως χτυπητές αδυναμίες στο παιχνίδι του. Σε περίπτωση που επιλεχθεί στο νο.1 και ανταλλαχθεί στους Σίξερς, η Φιλαδέλφια θα έχει δημιουργήσει έναν πανίσχυρο κορμό νεαρών παικτών, αποτελούμενος από τους Φουλτζ, Τζοέλ Εμπίιντ και Μπεν Σίμονς, με τον κάθε παίκτη να παρουσιάζει super-star potential και με το περίφημο “Process” να φθάνει στην κορύφωσή του.

Από την άλλη, σε περίπτωση που το σενάριο αυτό επαληθευτεί, οι Σέλτικς αναμένεται να προσθέσουν στο ρόστερ τους κάποιον εκ των Τζος Τζάκσον και Τζέισον Τέιτουμ, αποκτώντας ευελιξία στις θέσεις των φόργουορντ. Ο όρος “two-way player” φοριέται πολύ στο σύγχρονο μπάσκετ και οι δύο παίκτες μπορούν να τον υπηρετήσουν άριστα, με σπουδαία παρουσία και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Επίσης, το συμβόλαιο της 3ης επιλογής στο Ντραφτ θα δεσμεύσει λιγότερο χώρο σε σχέση με το νο.1, κάτι που συμφέρει τους Σέλτικς ενόψει των πολλών συμβολαίων που οφείλουν να ανανεώσουν ενώ θα λάβουν και μια καλή επιλογή σε κάποιο μελλοντικό Ντραφτ.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Φουλτζ δεν έχει συναντηθεί ακόμη με τους ιθύνοντες των Σίξερς, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Όλντριτζ, με το The Vertical να συμπληρώνει ότι αυτό αναμένεται να συμβεί σήμερα.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…