Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Σταυρόπουλος μιλά για το “χρυσό” του ’87 (vid)

Ο Σταυρόπουλος μιλά για το “χρυσό” του ’87 (vid)

hellas eurobasket 1987

hellas eurobasket 1987

Ο Νίκος Σταυρόπουλος, μέσω του προσωπικού καναλιού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube, μιλάει για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ του 1987.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
“Πέρασαν 30 ολόκληρα χρόνια από τότε, αλλά κανείς δεν έχει ξεχάσει. Και ακόμη και σήμερα, μοιάζει σαν όνειρο. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Νίκος Σταυρόπουλος, ένας από τους χρυσούς ήρωες του ’87, ο ένας από τους δύο εκπροσώπους του ΠΑΟΚ (ο δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Φασούλας) σε εκείνη την Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών, που σαν σήμερα, πριν από 30 ακριβώς χρόνια, στις 14 Ιουνίου του 1987, κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας. Σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, αλλά και σε μία βραδιά που άλλαξε, μια για πάντα την ζωή μας κι έβαλε το μπάσκετ στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε στην κάμερα του www.paokbc.gr για τις χρυσές αναμνήσεις από το Ευρωμπάσκετ του 1987, τις βολές του Αργύρη Καμπούρη που προσυπέγραψαν το χρυσό μετάλλιο, την συνάντηση των διεθνών μετά τον τελικό και τους προβληματισμούς του για το μέλλον, αλλά και τις επιπτώσεις που είχε εκείνη η επιτυχία, στη ζωή των αθλητών εκείνης της ομάδας, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ.”

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…