Κεντρική Διεθνή Ο νέος “χάρτης” του Eurocup

Ο νέος “χάρτης” του Eurocup

eurocup

eurocup

Γνωστές έγιναν κι επίσημα οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο Γιούροκαπ της νέας σεζόν. Η Ελλάδας, ως γνωστόν, δεν θα έχει κάποιο εκπρόσωπο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωλίγκας, με το επίπεδο να είναι πολύ υψηλότερο από το περσινό, μιας και ουκ ολίγες ισχυρές ομάδες θα συμμετέχουν στο Γιούροκαπ τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι ομάδες της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου: Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία), Βιλερμπάν (Γαλλία), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), Τσεντεβίτα (Κροατία), Νταρουσάφακα (Τουρκία), Τρέντο (Ιταλία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Τορίνο (Ιταλία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Ρέτζιο Εμίλια (Ιταλία), Χαπόελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Γκραν Κανάρια (Ισπανία), Λιετκαμπέλις (Λιθουανία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Λιμόζ (Γαλλία), Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία), Ανδόρα (Ισπανία), Παρί/Λεβαλουά (Γαλλία), Παρτίζαν (Σερβία), Ουλμ (Γερμανία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Τόφας (Τουρκία), Ούνικς Καζάν (Ρωσία) και Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία).

Οι 24 ομάδες θα δημιουργήσουν τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων, από τους οποίους θα προκρίνονται στο Top 16 οι τέσσερις πρώτες.

Στο Top 16 θα υπάρχουν τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με τους δύο πρώτους κάθε ομίλου να παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Τα ζευγάρια των προημιτελικών, των ημιτελικών και του τελικού θα κρίνονται στις δύο νίκες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…