Κεντρική Β' Εθνική Νέο “μπαμ” από Ιωνικό!

Νέο “μπαμ” από Ιωνικό!

aggelopoulos

aggelopoulos

Το γράψαμε; Ισχύει!
Οι μεταγραφικές “βόμβες” δεν έχουν τελειωμό στη Νίκαια. Αυτή τη φορά ο Ιωνικός δεν ανακοίνωσε την απόκτηση κάποιου παίκτη που αγωνίστηκε φέτος στον Φάρο, αλλά ενός παίκτη, ο οποίος πέρασε πριν από δύο χρόνια από τους Κερατσινιώτες, ενώ φέτος αγωνίστηκε στον Χολαργό.

Ο λόγος για τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος παρέα με τα υπόλοιπα “βαριά” ονόματα του Ιωνικού θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα στην άνοδο στην Α2.

Το eBasket.gr σας είχε ενημερώσει από τις 10 Ιουνίου για τη νέα μεταγραφή του Ιωνικού.

Αναλυτικά:
“Με μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή, ο Ιωνικός Νικαίας Barista Brothers συνεχίζει τη στελέχωση της Ανδρικής Ομάδας για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Πρόκειται για το Νίκο Αγγελόπουλο (2.05, 33 ετών).

Ο Νίκος για 12 συνεχή χρόνια αγωνιζόταν στο κορυφαίο επίπεδο, αυτό της Α1 (Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Αιγάλεω, Καβάλα, Ρέθυμνο, Κόροιβος Αμαλιάδας) ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε σε Φάρο Κερατσινίου και Χολαργό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία των δύο συλλόγων στο πρωτάθλημα της Α2. Παράλληλα, έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό του 2002 και με τη Νέων Ανδρών στο Παγκόσμιο του 2005.

Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας – μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…