Κεντρική NBA Μονκ: “Θα νικήσω τον Τζόρνταν σε μονό!”
NBA

Μονκ: “Θα νικήσω τον Τζόρνταν σε μονό!”

malik monk

malik monk

Οι Σάρλοτ Χόρνετς οφείλουν να αισθάνονται τυχεροί μετά τη διαδικασία του φετινού Ντραφτ, διότι κατάφεραν να επιλέξουν τον Μαλίκ Μονκ στο νο.11, παρά το γεγονός ότι το όνομά του έκανε την εμφάνισή του ψηλότερα στα προγνωστικά. Ο 19χρονος έκανε θραύση στην παρθενική του χρονιά στο Κεντάκι, σημειώνοντας 19.8 πόντους ανά αγώνα, σουτάροντας με 39.7% στα σουτ 3 πόντων. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σκόρερ του φετινού Ντραφτ, όντας, μάλιστα και πάρα πολύ αθλητικός. Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των Χόρνετς, ο Μονκ έριξε και μια πρόκληση στο “τραπέζι”, απευθυνόμενος προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικλ Τζόρνταν!

Θα τον κερδίσω σε μονό!”, τόνισε ο Μονκ σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον “MJκαι να τεστάρει την ανταγωνιστικότητά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζόρνταν δεν πρόκειται να κάτσει με… σταυρωμένα τα χέρια, όντας μανιακός με τη νίκη και απαντώντας με έμφαση σε κάθε πρόκληση.

Μια παρόμοια ιστορία είχε εκτυλιχθεί και το 2006, με τον 43χρονο Τζόρνταν να δέχεται trash-talking από το κορυφαίο γυμνασιόπαιδο εκείνης της χρονιάς, το οποίο δεν ήταν άλλο από τον Ό Τζέι Μέιο. Παρά το γεγονός ότι είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο “Airδεν είχε πρόβλημα να τον διαλύσει σε μονό, δίνοντάς του ένα καλό μάθημα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…