Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Μέλι έχει Κυριάκο;

Μέλι έχει Κυριάκο;

tavoulareas kiriakos

tavoulareas kiriakos

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Κυριάκο Ταβουλαρέα. Πέραν του ότι θεωρεί πως η γη γυρίζει για να είναι αυτός επάνω, πέραν του ότι θεωρεί πως εκείνος πρέπει να είναι μοναδικός παρατηρητής διαιτησίας στους τελικούς, έχει “κολλήσει” με το ΣΕΦ.

Ο εκ Καλαμάτας ορμώμενος πρώην διαιτητής και νυν μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ ήταν παρατηρητής στον πρώτο τελικό “αιωνίων“. Στον τρίτο τελικό ήταν ο Κώστας Μουζάκης, αλλά -όπως εδώ πρώτα διαβάσατε- τον πρόλαβε στη στροφή και πήρε ετσιθελικά τη θέση του. Γιατί; Γνωρίζει αυτός καλύτερα από κάθε άλλον.

Λίγο πριν οριστεί ο παρατηρητής του πέμπτου τελικού ο κ. Ταβουλαρέας ζήτησε επιτακτικά να είναι παρατηρητής, αλλά ξεσηκώθηκαν όλα τα μέλη της ΚΕΔ και όρισαν τον Νίκο Παπαπδημητρίου.

Μέλι έχει το ΣΕΦ; Γιατί ο Κυριάκος ήθελε να είναι σε όλους τους τελικούς που έγιναν στον Πειραιά; Του αρέσει η παραθαλάσσια τοποθεσία του γηπέδου (μπορεί να του θυμίζει την Καλαμάτα); Πηγαίνει νωρίτερα για ψάρεμα; Έχει βρει καλό καφέ πριν, ή ταβέρνα για μετά;

Όταν προσπαθείς με όλους τους τρόπους να δηλώσεις “παρών” και στους τρεις τελικούς στον Πειραιά, σνομπάροντας το “Νίκος Γκάλης“, στην καλύτερη των περιπτώσεων δείχνεις υπέρμετρο ενθουσιασμό και ζήλο. Στη χειρότερη; Ας βγάλει καθένας τα συμπεράσματά του…

Υ.Γ.: Ελπίζουμε να μην εμφανιστεί πάλι σαν “φάντης μπαστούνι” και να… μοιραστεί την παρατήρηση με τον κ. Παπαδημητρίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…