Κεντρική Διεθνή Jump10 Με κόουτς τον Δαμαλή

Με κόουτς τον Δαμαλή

damalis norris

damalis norris

Ο Δημήτρης Γαλάνης ήταν αυτός που… έστησε όλη την ομάδα για το JUMP10. Κι είναι αυτός που -παρότι από τις αρχές Αυγούστου θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις- θα παρακολουθεί την πορεία της. Αφού την έφτιαξε, την παρέδωσε στον άμεσο συνεργάτη του (στο καμπ του Όντι Νόρρις στην Κω) Γιάννη Δαμαλή.

Για τον νεαρό τεχνικό φέτος είναι η χρονιά του, καθώς συμφώνησε με την Κ.Σ. Γέφυρας (Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών). Το 2014-’15 ήταν πρώτος προπονητής στην αντρική ομάδα του Ηρακλή στην Α2 (ίσως ο νεότερος προπονητής στην ιστορία της Α2). Για δύο χρόνια ήταν βοηθός προπονητή στον Ηρακλή, ενώ παράλληλα ήταν κι υπεύθυνος του αναπτυξιακού πλάνου στον σύλλογο, με συμμετοχή σε δύο συνεχόμενα Final 4.

damalis iraklis

Το 2016 έγινε πρώτος προπονητής στην Τερψιθέα Γλυφάδας (Α1 Γυναικών). Από τον Δεκέμβριο του 2016 είναι τεχνικός διευθυντής της σχολής μπάσκετ HOOP BC. Κι από… σήμερα ο προπονητής της ελληνικής ομάδας του JUMP10.

“Ευχαριστώ τον κόουτς Γαλάνη για την εμπιστοσύνη. Είναι ξεχωριστή τιμή για μένα, καθώς πρόκειται για την πρώτη ελληνική ομάδα που μετέχει σε αυτό το τουρνουά. Είναι δεδομένο πως όσοι μετέχουμε στην αποστολή θα επιστρέψουμε γεμάτοι εμπειρίες, εικόνες, αλλά και πολλές σελίδες σημειώσεις, για τον τρόπο που δουλεύουν οι διοργανωτές. Ανυπομονώ να βρεθούμε στη Σαγκάη” δήλωσε ο νεαρός τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • jump10 new

    Ταξιδέψτε ΔΩΡΕΑΝ στη Σαγκάη

    Η μεγάλη ώρα για δύο τυχερούς πλησιάζει. Η ελληνική ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στις αρχές…
  • besiktas yelsiriresoun

    Γελσιγκιρεσούν-Μπεσίκτας 58-82 (pics)

    Η Μπεσίκτας κατάφερε να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο τουρκικό πρωτάθλημα.Η …
  • andy yuegang wu3

    Ο Mr. JUMP10 (pics)

    Αν δεν μας τον είχαν συστήσει, δύσκολα θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης…
Περισσότερα σε Jump10

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…