Κεντρική NBA “Ματιές” των Κλίπερς σε Πολ Τζορτζ
NBA

“Ματιές” των Κλίπερς σε Πολ Τζορτζ

paul george

paul george

Το “σήριαλ” με τον Πολ Τζορτζ απέκτησε ακόμη ένα επεισόδιο, με τον “PG-13” να δηλώνει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Ιντιάνα Πέισερς το καλοκαίρι του 2018, όπου και εκπνέει το συμβόλαιό του. Ο ίδιος έχει εκφράσει την προτίμησή του προς τους Λος Άντζελες Λέικερς, με σκοπό να συνεχίσει εκεί την καριέρα του αλλά η έτερη ομάδα του Χόλιγουντ θέλει να εμπλακεί και αυτή στο σχετικό “παιχνίδι”.

Συγκεκριμένα, οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν προκύψει και αυτοί ως πιθανοί διεκδικητές του Τζορτζ, επιθυμώντας να τον εντάξουν στην ομάδα τους μέσω sign-and-trade, όπως αναφέρει το sportingnews.com: “Οι Πέισερς μπορούν να περιμένουν μέχρι την 1η Ιουλίου για κάποια συμφωνία εάν επιθυμούν να δώσουν τον Τζορτζ μέσω sign-and-trade. Έτσι, θα αυξηθούν οι ομάδες στις οποίες υπάρχει περίπτωση να ανταλλαχθεί ο Τζορτζ. Μια από αυτές είναι και οι Κλίπερς, οι οποίοι έχουν 3 σημαντικούς ελεύθερους παίκτες (Πολ, Γκρίφιν, Ρέντικ) και είναι απελπισμένοι, ώστε να προσθέσουν έναν παίκτη που θα μετριάσει την απογοήτευσή τους από τα πρόσφατα πλέι-οφ” αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Με το υπάρχον ρόστερ τους και με την προσθήκη του Τζορτζ, οι Κλίπερς θα μπορούσαν να προκύψουν ως πιθανοί διεκδικητές του τίτλου αλλά οι απανωτές αποτυχίες τους ενδέχεται να οδηγήσουν κάποιους εκ των Πολ, Γκρίφιν και Ρέντικ μακριά από την ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…