Κεντρική NBA ΛεΜπρόν: “Αυτούς θέλω στο 3-on-3 των Ολυμπιακών Αγώνων!”
NBA

ΛεΜπρόν: “Αυτούς θέλω στο 3-on-3 των Ολυμπιακών Αγώνων!”

lebron cavs warriors finals

lebron cavs warriors finals

Το μπάσκετ 3-εναντίον-3 (3-on-3) θα είναι και επίσημα κομμάτι του προγράμματος των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων το 2020 στο Τόκιο, με τους φίλους της πορτοκαλί μπάλας να ανυπομονούν, ώστε να δουν το εγχείρημα αυτό να παίρνει σάρκα και οστά. Οι απορίες είναι πολλές, κυρίως ως προς τον τρόπο στελέχωσης των ρόστερ αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει καμιά αμφιβολία, σχετικά με το ποιους θα ήθελε για συμπαίκτες του στο τουρνουά αυτό.

Ο “βασιλιάς” έχει τονίσει ότι το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε αυτό το τουρνουά είναι πολύ μικρό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει ποιοι θα ήθελε να είναι οι “συνοδοιπόροι” του σε αυτή την “περιπέτεια”. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Μάτζικ Τζόνσον και Μάικλ Τζόρνταν, σύμφωνα με το Assosiated Press!

“Τα ονόματα του Μάτζικ και του Τζόρνταν ήρθαν στον νου του Τζέιμς δίχως δισταγμό όταν ερωτήθηκε με ποιους θρύλους του μπάσκετ θα ήθελε να παίξει μαζί. Ο σταρ των Καβαλίερς ήταν πιο επιφυλακτικός όσον αφορά τους σημερινούς παίκτες, λέγοντας πως αυτό πρέπει να το σκεφτεί”, αναφέρει το ρεπορτάζ του διάσημου ειδησεογραφικού πρακτορείου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…