Κεντρική NBA Και οι Τίμπεργουλβς στο “κόλπο” για Μπάτλερ!
NBA

Και οι Τίμπεργουλβς στο “κόλπο” για Μπάτλερ!

jimmy butler 1

jimmy butler 1

Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν είναι και ο πιο ευχαριστημένος άνθρωπος του πλανήτη, καθώς αγωνίζεται στους Σικάγο Μπουλς, με τις ελπίδες πραγματοποίησης πρωταθλητισμού να είναι μηδαμινές ενόψει των επόμενων χρόνων. Ο “Jimmy Buckets” βλέπει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του να περνούν δίχως να έχει την ευκαιρία να φθάσει μακριά στα πλέι-οφ και η ώρα για μια αλλαγή ίσως έφθασε. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν μπει γερά στο “κυνήγι” του 27χρονου σούπερ-σταρ αλλά δεν είναι οι μόνοι που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους…

Ειδικότερα, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έχουν προκύψει ως “μνηστήρες” του Μπάτλερ, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις την τρέχουσα εβδομάδα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Άντριαν Γουοζναρόφσκι. Η Μινεσότα έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να διαθέσει η ίδια ορισμένα δελεαστικά ανταλλάγματα (Γουίγκινς, ΛαΒίν κ.α), εν αντιθέσει με το Κλίβελαντ που θα χρειαστεί την εμπλοκή και μιας τρίτης ομάδας στην ανταλλαγή.

//platform.twitter.com/widgets.js

Επίσης, οι Τίμπεργουλβς μπορούν να ανταλλάξουν το νο.7 του επερχόμενου, πλούσιου σε ταλέντο, Ντραφτ, ώστε να δελεάσουν ακόμη περισσότερο το Σικάγο. Σε περίπτωση που το πολύκροτο αυτό trade πραγματοποιηθεί, ο Μπάτλερ θα ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με τον Τομ Θίμποντο και θα προσθέσει ξεχωριστή δυναμική στο νεανικό και υπερταλαντούχο ρόστερ των “λύκων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…