Κεντρική Ασίστ Shadow “Κάρφωσε” Πολίτη ο Γκάλης! “Αν είναι αχάριστος κάποιος μπορεί να πει ό,τι θέλει”

“Κάρφωσε” Πολίτη ο Γκάλης! “Αν είναι αχάριστος κάποιος μπορεί να πει ό,τι θέλει”

nikos galis

nikos galis

Ο Νίκος Γκάλης χαρακτήρισε έμμεσα αχάριστο τον Κώστα Πολίτη, μιλώντας στον “Real FM 97,8” για το Ευρωμπάσκετ του 1987, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το έπος της Εθνικής Ελλάδας που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ο “γκάνγκστερ” ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Κώστα Πολίτη την εποχή που οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό. Οι δύο άνδρες δεν είχαν καλές σχέσεις, με τον Γκάλη να απαντά: “Καθένας κάνει τις επιλογές στη ζωή του. Μερικοί άνθρωποι, δεν ξέρω αν είναι αχάριστοι ή όχι, είναι δικαίωμά τους. Αν είναι αχάριστος κάποιος μπορεί να πει ό,τι θέλει. Ο,τι θέλει μπορεί να πει μετά”.

Για το αν θα βγει νέος Γκάλης, τόνισε: “Κάθε παίκτης έχει το δικό του χαρακτήρα. Δεν μπορείς να πεις ότι θα βγει κι άλλος Γκάλης, κι άλλος Φασούλας, κι άλλος Γιαννάκης. Εγώ δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Θα ρωτήσετε τον απλό κόσμο που γνωρίζει και έχει ζήσει και πράγματα”

“Εγώ θέλω να βλέπω τον Έλληνα να γελάει. Από κει και μετά δεν ξέρω με ποιον τρόπο. Ας τα βρούνε, πολιτικοί δεν είμαστε εμείς. Εμένα δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με την πολιτική, αλλά θέλω να βλέπω τον Έλληνα να γελάει. Να είναι χαρούμενος”, συμπλήρωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…