Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είμαστε ομάδα με καρδιά και πάθος”

“Είμαστε ομάδα με καρδιά και πάθος”

Ομάδα με καρδιά και πάθος χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ. Ο τεχνικός των “πρασίνων” στάθηκε στην απειρία της ομάδας του, αλλά τόνισε ότι ήταν πιο αποφασιστικοί.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

“Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν να μας στηρίξουν εδώ απόψε. Πιστεύω ότι επιστρέψαμε στα μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου, με τα θετικά και τα αρνητικά μας.

Είμαστε ομάδα χωρίς εμπειρία και κάνουμε λάθη που δεν πρέπει να συμβαίνουν, ειδικά στο τέλος και σε έναν τελικό. Αλλά από την άλλη, είμαστε ομάδα με καρδιά και μεγάλο πάθος που τα δίνει όλα για να κερδίσει. Σήμερα διαπράξαμε αναρίθμητα αμυντικά λάθη από την υπερβολική μας επιθυμία, προσπαθούσαμε να κλέψουμε παντού την μπάλα και έτσι δεχόμασταν πολλά εύκολα καλάθια από τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρούσε κάθε λάθος μας, έτσι και έγινε. Και μετά από αυτό, παίκτες μεγάλης ποιότητας που μπήκαν στο παιχνίδι, έβαλαν μεγάλα σουτ. Από την άλλη, παίξαμε πιο επιθετικά από ό,τι στο πρώτο ματς, είχαμε μεγαλύτερη επιμονή, πιο αποφασιστικοί και πήραμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Όντεντ κοίτα τι έκανες…

Εντάξει, ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό, μπορεί στην ουσία ποτέ ν…