Κεντρική NBA Η πανδαισία καρφωμάτων στο πρώτο ματς των Τελικών (vid)
NBA

Η πανδαισία καρφωμάτων στο πρώτο ματς των Τελικών (vid)

kevin durant finals

kevin durant finals

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επιδόθηκαν σε έναν εξαιρετικό διαγωνισμό καρφωμάτων κατά τη διάρκεια του 1ου Τελικού, με τους παίκτες των δύο ομάδων να βρίσκονται μονίμως πάνω από τη στεφάνη, ειδικά κατά τη διάρκεια της 1ης περιόδου. Συγκεκριμένα, επιτεύχθηκαν συνολικά 9 καρφώματα στα πρώτα 12 λεπτά, με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Άντρε Ιγκουοντάλα να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές!

Από τη μία, οι Γουόριορς έβρισκαν την ευκαιρία να τραντάξουν τη στεφάνη στο τρανζίσιον, με τους παίκτες του Κλίβελαντ να μην μπορούν να σταματήσουν την μπάλα και να επιτρέπουν στους αντιπάλους να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι. Τα tomahawks του Ντουράντ έκλεψαν την παράσταση, ο Ιγκουοντάλα απέδειξε ότι ο παλιός είναι αλλιώς ενώ οι Τζαβέλ ΜακΓκί και Ντρέιμοντ Γκριν έδωσαν το δικό τους flavour. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο “KD” ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με 6 καρφώματα, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο!

//platform.twitter.com/widgets.js

Από πλευράς Κλίβελαντ, ο ΛεΜπρόν προσέφερε την πτήση της ημέρας, με ένα απίθανο facial στο πρόσωπο του Τζαβέλ ΜακΓκί και ήταν εκείνος που πέτυχε τα περισσότερα από τα καρφώματα της ομάδας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…