Κεντρική Ασίστ Shadow Η Εθνική ‘05 νίκησε τους Antetokounbros (pics)

Η Εθνική ‘05 νίκησε τους Antetokounbros (pics)

antetokounbros

antetokounbros

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και στο “Νίκος Γκάλης” το “Αntetokounbros events” μετά τη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο και παρακολούθησε πλούσιο θέαμα από τους παίκτες των δύο ομάδων. Η Εθνική Ομάδα του 2005 κέρδισε με 92-91 τους Antetokounbros, με τα τρίποντα – πεταχτάρια του Γιώργου Πρίντεζη να τρελαίνουν τους φιλάθλους.

antetokounbros 2

Οι παίκτες των δύο ομάδων πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές, ενώ και οι ίδιοι το διασκέδασαν αρκετά. Ο Γιώργος Πρίντεζης έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς “βομβάρδιζε” έξω από τα 6.75 μ. με τρίποντα- πεταχτάρια. Ο Έλληνας φόργουορντ με τη χαρακτηριστική του κίνηση τα έβαζε όλα και ανάγκασε τον κόσμο να τον αποθεώσει.

antetokounbros printezis kakiouzis

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην επιστροφή του στο “Νίκος Γκάλης” άκουσε ξανά τον κόσμο, που ήταν στις κερκίδες, να φωνάζει το όνομα του. Ο “3D” αποθεώθηκε ξανά, όπως έγινε και στο Αλεξάνδρειο πριν από λίγες μέρες.

dimitris diamantidis

Ιδιαίτερη στιγμή του event ήταν όταν πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, η μητέρα των Αντετοκούνμπο, Βερόνικα, έκανε το τζάμπολ. Στο τέλος, οι Γιάννης και Θανάσης ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες και το κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

antetokounbros veronika

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…