Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η δύσκολη επόμενη μέρα του Ολυμπιακού!

Η δύσκολη επόμενη μέρα του Ολυμπιακού!

olympiakos

olympiakos

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League, ολοκληρώνοντας τη χρονιά δίχως να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Ο “αιώνιος” αντίπαλος, Παναθηναϊκός, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, με τους Πειραιώτες να κρατούν από τη φετινή χρονιά μόνο τη συμμετοχή τους στον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας.

Η επόμενη μέρα στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο είναι πολύ δύσκολη, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν πολλά θέματα να λύσουν. Τα συμβόλαια ουκ ολίγων παικτών λήγουν, με τη διοίκηση, σε συνεννόηση και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, να καλείται να πάρει πολύ σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Προτεραιότητα για τους “ερυθρόλευκους” είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Γιώργου Πρίντεζη και του Βαγγέλη Μάντζαρη. Οι δύο Έλληνες παίκτες αποτελούν βασικά γρανάζια της “ερυθρόλευκης” μηχανής και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλουν οπωσδήποτε να τους κρατήσουν στο ρόστερ τους. Ο Έλληνας φόργουορντ, ειδικά, δεν έχει στο μυαλό του κάτι άλλο πέρα από τον Ολυμπιακό κι αναμένεται άμεσα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο δεύτερος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα, έχοντας, βέβαια, υψηλότερες αποδοχές. Για τον διεθνή Έλληνα γκαρντ καραδοκεί ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που “στραβώσει” κάτι με τους Πειραιώτες.

Από κει και πέρα, ο Ντομινίκ Ουότερς, ο Πάτρικ Γιανγκ και ο Γιάννης Αθηναίου θα αποχωρήσουν σίγουρα από τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ματ Λοτζέσκι. Ερωτηματικό αποτελεί ο Ντάνιελ Χάκετ, τον οποίο θέλει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο ρόστερ, εφόσον έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Στον αέρα βρίσκονται οι Έρικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς, ενώ οι Πειραιώτες θέλουν να κρατήσουν σίγουρα τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ρόστερ τους. Δεν είναι στο χέρι τους, βέβαια, μιας και οι Σπερς ενδέχεται να τον φέρουν στο ΝΒΑ, γεμίζοντας τα ταμεία του Ολυμπιακού.

Σίγουρη θεωρείται η παραμονή των Βασίλη Σπανούλη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κώστα Παπανικολάου και Δημήτρη Αγραβάνη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Είναι φανταστικό να δουλεύεις στον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος…