Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκιστ στο eBasket: “Η πιο δύσκολη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό”

Γκιστ στο eBasket: “Η πιο δύσκολη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό”

gist

gist

Ο Τζέιμς Γκιστ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δήλωσε πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στα παρκέ ύστερα από τον τραυματισμό του καθώς το μόνο που ήθελε, τον Νοέμβριο, όταν βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου ήταν να ξαναπαίξει μπάσκετ.

“Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό, έπρεπε να βρω τον ρυθμό μου ύστερα από τον τραυματισμό μου. Ήταν η πρώτη φορά που περνούσα κάτι τέτοιο αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω κι αγωνίζομαι. Ο στόχος μου ήταν να επανέλθω το ταχύτερο δυνατόν στο επίπεδο που είμαι ως παίκτης. Το κίνητρό μου ήταν το να παίξω ξανά μπάσκετ. Δεν ήξερα πόσο θα πάρει γιατί δεν είχα περάσει άλλον παρόμοιο τραυματισμό. Οι μέρες ήταν δύσκολες και με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά. Τον Νοέμβριο ήμουν σ’ ένα κρεβάτι νοσοκομείου και τώρα πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό” δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με την κριτική που ασκήθηκε, ο Γκιστ τόνισε: “Δεν μπορούμε να εστιάσουμε στο τι λένε τα ΜΜΕ, αλλά στην ομάδα και στον τρόπο του παιχνιδιού μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας σε παίκτες: «Είστε μια παρέα πρωταθλητών»

Η πρώτη ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στους παίκτες του. Ξεκάθαρος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκα…