Κεντρική NBA Φουλτζ-Μπολ: Μια νέα κόντρα γεννιέται (vid)
NBA

Φουλτζ-Μπολ: Μια νέα κόντρα γεννιέται (vid)

markelle fultz lonzo ball

markelle fultz lonzo ball

Πρόκειται για τα δύο κορυφαία ταλέντα του φετινού Ντραφτ, δίνοντας μια νέα πνοή στη θέση του πλέι-μέικερ. Αποτέλεσαν τους αναμφισβήτητους ηγέτες των ομάδων τους, έστω και αν αυτές ακολούθησαν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες. Και όπως όλα δείχνουν, ο Μαρκέλ Φουλτζ και ο Λόνζο Μπολ θα μεταφέρουν την κόντρα τους και στο NBA.

Ειδικότερα, ο Φουλτζ, ο οποίος αναμένεται να επιλεχθεί στο νο.1 του Ντραφτ και να ενταχθεί στους Φιλαδέλφια 76ερς μίλησε στους L.A Times για τις “μάχες” του με τον Μπολ στο NBA: “Είμαι ανταγωνιστικός. Προσπαθώ να βγάλω νοκ-άουτ όποιον στέκεται στον δρόμο μου. Ο Λόνζο είναι ένας καταπληκτικός γκαρντ οπότε θα ανταγωνιστούμε στην ίδια θέση. Θα προσπαθήσω να τον κερδίσω στα πάντα, ακόμη και στο ποιος θα δέσει πιο γρήγορα τα κορδόνια του!”

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την περσινή σεζόν στο NCAA, ο Φουλτζ είχε 23.2 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ ανά αγώνα με 47.6% στα σουτ εντός πεδιάς, όντας το απόλυτο επίκεντρο του αδύναμου, Γουάσινγκτον Στέιτ. Από την άλλη, ο Μπολ είχε 14.6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7.6 ασίστ σε κάθε παιχνίδι με 55.1% ποσοστό ευστοχίας. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, το UCLA νίκησε με άνεση τον αντίπαλο και τις δύο φορές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…