Κεντρική NBA “Έκλεισε” η μεγάλη ανταλλαγή, φουλ για Σίξερς ο Φουλτζ!
NBA

“Έκλεισε” η μεγάλη ανταλλαγή, φουλ για Σίξερς ο Φουλτζ!

markelle fultz

markelle fultz

Η φήμη είχε αναπτυχθεί από την προηγούμενη ημέρα αλλά σήμερα πήρε σάρκα και οστά! Συγκεκριμένα, οι Μπόστον Σέλτικς συμφώνησαν να δώσουν το νο.1 του Ντραφτ στους Φιλαδέλφια 76ερς, με αντάλλαγμα το νο.3, καθώς και μια μελλοντική επιλογή πρώτου γύρου. Όπως όλα δείχνουν, ο Μαρκέλ Φουλτζ θα είναι αυτός που θα ενταχθεί στο ρόστερ των Σίξερς, συνθέτοντας μια αχτύπητη τριάδα νεαρών αστέρων (Εμπίιντ, Φουλτζ, Σίμονς) ενώ οι Σέλτικς αναμένεται να αποκτήσουν έναν εκ των Τζος Τζάκσον και Τζέισον Τέιτουμ.

//platform.twitter.com/widgets.js

Την είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Όλντριτζ, ο οποίος αναφέρει ότι το deal πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα αύριο. Ακόμη, ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι τόνισε ότι η συμφωνία είχε γίνει εδώ και 24 ώρες, με τους Σίξερς να περιμένουν τον Φουλτζ, ώστε να κάνει workout μαζί τους προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Ο παίκτης, μάλιστα, δεν θα είχε καν προπονηθεί με την ομάδα σε περίπτωση που η ανταλλαγή αυτή δεν συνέβαινε ποτέ!

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Στην όλη ιστορία προσπάθησαν να εμπλακούν και οι Λος Άντζελες Λέικερς, θέλοντας να λάβουν εκείνοι το νο.1 του Ντραφτ αλλά τα ανταλλάγματα που προσέφεραν οι Σίξερς ήταν πιο ελκυστικά για τους Σέλτικς. Ο Φουλτζ, μάλιστα ανέφερε ότι λατρεύει τους Λέικερς και τον Μάτζικ Τζόνσον αλλά του αρέσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Φιλαδέλφια, όπως μετέδωσε το ESPN.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…