Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έτσι το γλέντησε ο Παναθηναϊκός! (pics, vids)

Έτσι το γλέντησε ο Παναθηναϊκός! (pics, vids)

panathinaikos 3

panathinaikos 3

“Πράσινο” γλέντι μέχρι το πρωί…
Την κατάκτηση του double για τη σεζόν 2016-17 γιόρτασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της παραλιακής ο Παναθηναϊκός. Μετά τη φιέστα στο “Νίκος Γκάλης” και την απονομή του πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” κατηφόρισαν στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Frangelico και το “έκαψαν” μέχρι το πρωί με τα τραγούδια των Χολίδη και Μαρτάκη.

panathinaikos1 panathinaikos2 panathinaikos3 panathinaikos4

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το γλέντι, πετώντας λουλούδια σ’ όλους τους παίκτες της ομάδας. Ο Τσάβι Πασκουάλ, πάντως, αποχώρησε πριν καν ανεβούν οι ρυθμοί, φεύγοντας λίγο πριν την 01:00.

Οι Αμερικανοί παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν κι αυτοί πολύ νωρίς, με εξαίρεση τον Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος το “έκαψε” μέχρι το πρωί παρέα με τους Νικ Καλάθη, Γιάννη Μπουρούση, Αντώνη Φώτση, Νίκο Παππά, Λευτερή Μποχωρίδη και Κωστή Γόντικα.

james giannako2

Από τους Αμερικανούς, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος μπορεί να κάθισε για λίγη ώρα, ωστόσο πρόλαβε να κλέψει τις εντυπώσεις, μιας κι εμφανίστηκε και πάλι με γυαλιά ηλίου, ενώ έκανε και διαγωνισμό ποτού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

james1

Ο Γιάννης Μπουρούσης κι ο Αντώνης Φώτσης έδωσαν ρέστα, με τον διεθνή Έλληνα σέντερ να ανεβαίνει στην πίστα, να “εκτελεί” κομμάτια του Καζαντζίδη, αλλά να ρίχνει κι ένα ζεϊμπέκικο. Οι δύο ψηλοί του Παναθηναϊκού ήταν αχώριστοι.

bourou

GIA SENA👆👆👆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bourou29 στις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέφυγαν… λίγο πάνω στο γλέντι και τραγούδησαν και το γνωστό σύνθημα των οπαδών της ομάδας για το ’99.

Παππάς, Μπουρούσης και Φώτσης έδωσαν το σύνθημα, για να ακολουθήσει όλο το μαγαζί.

Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί, με τους Έλληνες παίκτες να είναι αυτοί που έκλεισαν… το μαγαζί.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…