Κεντρική NBA Ερευνούν την αγορά για τον Τζόρνταν οι Κλίπερς
NBA

Ερευνούν την αγορά για τον Τζόρνταν οι Κλίπερς

deandre jordan

deandre jordan

Τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν ριζικά στο ρόστερ των Λος Άντζελες Κλίπερς αυτό το καλοκαίρι. Τόσο ο Κρις Πολ, όσο και ο Μπλέικ Γκρίφιν μένουν ελεύθεροι και ο κίνδυνος να χάσουν αμφότερους παραμένει ολοζώντανος. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Τζέι Τζέι Ρέντικ αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν το μυαλό τους και στον ΝτιΆντρε Τζόρνταν, με το ενδεχόμενο ανταλλαγής του να βρίσκεται στην επιφάνεια.

//platform.twitter.com/widgets.js

Συγκεκριμένα, οι Κλίπερς ερευνούν την αγορά, ώστε να αντιληφθούν ποιες ομάδες είναι πρόθυμες να ανταλλάξουν παίκτες για τον Τζόρνταν ενώ θέλουν να μάθουν και πόσο μεγάλη είναι η ανταλλακτική του αξία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κρις Χέινς από το ESPN. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να δρομολογήσουν τις διαδικασίες μιας ενδεχόμενης ανταλλαγής πιο εύκολα, γνωρίζοντας σε ποια κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν.

Σε περίπτωση που οι Πολ και Γκρίφιν μαζέψουν τα πράγματά τους και αποχαιρετήσουν το L.A, οι πιθανότητες ανταλλαγής του Τζόρνταν αναμένεται να αυξηθούν, καθώς οι Κλίπερς θα μπουν σε φάση πλήρους ανοικοδόμησης, θέλοντας να ανοίξουν χώρο στο σάλαρι καπ. Ο 28χρονος σέντερ προβλέπεται ότι θα λάβει 22.6 εκατομμύρια δολάρια την επερχόμενη σεζόν και 24.1 τη σεζόν 2018-19, η οποία, όμως, θα είναι player option.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …