Κεντρική Β' Εθνική Επίσημο! Ο μετρ των ανόδων στη Νίκαια

Επίσημο! Ο μετρ των ανόδων στη Νίκαια

karampoulas

karampoulas

Ήταν γνωστό κι έγινε επίσημο!
Την απόκτηση του Βαγγέλη Καράμπουλα ανακοίνωσε ο Ιωνικός Νικαίας. Οι Νικαιώτες ανέβηκαν επίπεδο με την προσθήκη του πολύπειρου φόργουορντ, ο οποίος σάρωσε στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, οδηγώντας τον Φάρο Κερατσινίου στη Basket League.

Ο μετρ των ανόδων έχει έναν και μοναδικό στόχο, να ανεβάσει τον Ιωνικό στην Α2. Το έργο του ίσως και να μην είναι τόσο δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα που θα έχει το ρόστερ του Ιωνικού στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά:
“Με μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας, ο Ιωνικός Νικαίας Barista Brothers συνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Καράμπουλα (2.00, 36 ετών) ο οποίος για 18 χρόνια βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί στην Α1 (Σπόρτιγκ, Μακεδονικός, Πανελλήνιος, Ίκαρος Καλλιθέας). Για αυτό ωστόσο που φημίζεται, είναι για τον χαρακτηρισμό “ο μετρ των ανόδων” καθώς μετράει έξι ανόδους από την Α2 στην Α1 με την τελευταία να είναι με τον Φάρο Κερατσινίου, όντας εκ των κορυφαίων της ομάδας του την περσινή χρονιά!

Βαγγέλη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας – μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …