Κεντρική NBA Ενδέχεται να διαλέξουν τον Τζάκσον στο νο.1 οι Σέλτικς! (vid)
NBA

Ενδέχεται να διαλέξουν τον Τζάκσον στο νο.1 οι Σέλτικς! (vid)

josh jackson kansas

josh jackson kansas

Οι Μπόστον Σέλτικς έχουν την τύχη και την ευλογία να επιλέγουν στο νο.1 του Ντραφτ την ερχόμενη εβδομάδα (ξημερώματα 23 Ιουνίου), με το όνομα του Μαρκέλ Φουλτζ να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί προκειμένου να ακούσει πρώτος το όνομά του. Παρ’όλα αυτά, νέες φήμες αναδύονται στην επιφάνεια σχετικά με το ποιον θα προτιμήσουν οι “κέλτες”, με το όνομα του Τζος Τζάκσον να τραβάει τα βλέμματα.

Ο πρώην σταρ του Κάνσας είναι ένας ολοκληρωμένος σμολ φόργουορντ, με τρομερή αθλητικότητα, καταπληκτικές αμυντικές αρετές και με σουτ που βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Τα χαρακτηριστικά αυτά φαίνεται πως αρέσουν στους ιθύνοντες των Σέλτικς και ειδικά στον γενικό διευθυντή της ομάδας, Ντάνι Έιτζ.

“Ο Τζος Τζάκσον έχει προκύψει ως μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τους Σέλτικς αν και η προπόνηση που θα έκανε μαζί τους αυτή την εβδομάδα ακυρώθηκε”, αναφέρει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του ESPN, Τσαντ Φορντ. Ακόμη, στο ρεπορτάζ αναφέρονται και ορισμένες δηλώσεις ενός τζένεραλ μάνατζερ ομάδας NBA: “Ο Τζάκσον είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στον Έιντζ. Σκληρός, αθλητικός, μακρύς, ευέλικτος. Αν κρατήσουν το πικ, είναι με διαφορά ο παίκτης που “κολλάει” περισσότερο στους Σέλτικς. Από όλες τις συζητήσεις μου μαζί τους έχω πειστεί ότι θα τον διαλέξουν στο νο.1“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…