Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δύσκολο να μείνει ο Ούκιτς”

“Δύσκολο να μείνει ο Ούκιτς”

ukic mcgrath manolopoulos aek

ukic mcgrath manolopoulos aek

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είναι δύσκολο να μείνει τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. Ο τεχνικός της “Ένωσης” τόνισε πως θέλει να παραμείνουν στην ομάδα, η Δημήτρης Μαυροειδής και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σχετικά με την παραμονή ή μη του Ρόκο Ούκιτς στο ρόστερ της ομάδας, ανέφερε: “Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι πιο δύσκολο να μείνει. Του αξίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Θέλει να κοιτάζει ομάδες Ευρωλίγκας. Τον αναγέννησε περισσότερο η ΑΕΚ“.

Για τους Μαυροειδή και Μαυροκεφαλίδη είπε:”Μακάρι να μείνουν. Τους θέλουμε. Θα δούμε”

Για το πως η ΑΕΚ θα μπορέσει κάποια στιγμή να “χτυπήσει” τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods είπε:”Αν μιλάμε για να κερδίσουμε ένα ματς ή δύο, μπορεί να γίνει σύντομα.

Για να διεκδικήσουμε τίτλο, χρειάζεται υπομονή. Πρέπει οι Έλληνες να παίξουν και να φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία και ετοιμότητα, ώστε να κοντράρουν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος. Αν στην αγορά υπάρχουν παίκτες, που μπορούμε να τους πάρουμε και να κάνουμε… παππάδες, αυτό θα είναι για μια χρονιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…