Κεντρική Γ' Εθνική Δύσκολες στιγμές για Κάδμο!

Δύσκολες στιγμές για Κάδμο!

kadmos

kadmos

Σε μια από τις κρισιμότερες και δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας του βρίσκεται ο Κάδμος, καθώς από την προχθεσινή Γενική Συνέλευση δεν βγήκε…λευκός καπνός!

Νέοι παράγοντες δεν εμφανίσθηκαν στο προσκήνιο, ενώ από τους ήδη υπάρχοντες δεν υπάρχει διάθεση να συνεχίσουν μόνοι τους να τραβάνε το κουπί!

Ο πρόεδρος κ.Κοροπούλης έχει ‘ματώσει’ οικονομικά τα τελευταία χρόνια και δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει αν δεν βρεθούν σύμμαχοι στη διοίκηση του Κάδμου που θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά.

Στη Γενική Συνέλευση δεν πάρθηκε κάποια συγκεκριμένη απόφαση, παρά μόνο δόθηκε παράταση μέχρι την επόμενη Τετάρτη με σκοπό να γίνει μια ακόμα προσπάθεια ώστε να μπορέσει ο Κάδμος να λειτουργήσει στα πλαίσια που ήταν μέχρι τώρα.

Στο καλό σενάριο που θα βρεθεί λύση, ο Κάδμος θα συνεχίσει αυτόνομος την πορεία του στη Γ’ Εθνική. Στην περίπτωση όμως που δεν τα καταφέρει και δεν μπορέσει να αντέξει το βάρος των Εθνικών κατηγοριών, θα προκύψουν αλλαγές και στη σύνθεση των τοπικών πρωταθλημάτων.

Στο υποθετικό σενάριο που αποχωρήσει από τις Εθνικές κατηγορίες, τη θέση του θα μπορούσε να πάρει ο 2ος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Άρης Θήβας που όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν προτίθεται να κάνει δεκτή μια τέτοια πρόταση, οπότε αυτόματα σειρά θα πάρει η Μαλεσίνα ως 3η της περσινής κανονικής διάρκειας στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Αυτά όμως είναι υποθετικά σενάρια και τίποτα δεν πρόκειται να προκύψει πριν την ερχόμενη Τετάρτη, ημερομηνία κατά την οποία θα εξαρτηθούν πολλά για την επόμενη μέρα του Κάδμου.

Πηγή: eviabasket.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…