Κεντρική NBA “Δεν πάει πουθενά ο Τζόρνταν!”
NBA

“Δεν πάει πουθενά ο Τζόρνταν!”

deandre jordan clippers

deandre jordan clippers

Οι φήμες περί ανταλλαγών στο NBA ξεπερνούν τα όρια κάθε φορά που το Ντραφτ και η έναρξη της free agency βρίσκονται προ των πυλών, με τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν να εμπλέκεται σε αυτές. Συγκεκριμένα, το ESPN είχε μεταδώσει ότι οι Λος Άντζελες Κλίπερς ερευνούν την αγορά προκειμένου να ζυγίσουν την ανταλλακτική αξία του παίκτη και να συζητήσουν για κάποιο ενδεχόμενο deal αλλά ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Λόρενς Φρανκ απέκλεισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Αγαπάμε τον ΝτιΆντρε και θα βρίσκεται για πολύ καιρό μαζί μας”, τόνισε ο Φρανκ, με τους Κλίπερς να βρίσκονται εν μέσω ενός δαιδαλώδους καλοκαιριού καθώς οι Κρις Πολ, Μπλέικ Γκρίφιν και Τζέι Τζέι Ρέντικ μένουν ελεύθεροι. Όσον αφορά τον Τζόρνταν, όμως, τα πράγματα μοιάζουν σίγουρα στο μυαλό του Φρανκ: “Ο Τζόρνταν είναι σημείο αναφοράς σε αυτό που κάνουμε”.

Τέλος, ο Φρανκ μίλησε με ειλικρίνεια για την “τρέλα” φημών που επικρατεί στο NBA λέγοντας: “Έχει πλάκα γιατί, αν καταγράψει κανείς όλες τις φήμες, άπαντες οι παίκτες έχουν εμπλακεί σε αυτές εκτός από τον ΛεΜπρόν και αυτούς των Γουόριορς!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…