Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Δεν πάει Εθνική ο Δικαιουλάκος!

Δεν πάει Εθνική ο Δικαιουλάκος!

dikaioulakos-ethniki

dikaioulakos-ethniki

Ο Κώστας Μίσσας πρότεινε στον Τζώρτζη Δικαιουλάκο να είναι μαζί του στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών, ωστόσο ο δεύτερος απέρριψε την πρόταση του ομοσπονδιακού τεχνικού για προσωπικούς λόγους.

Ο κόουτς Δικαιουλάκος δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Κώστα Μίσσσα, τον οποίο θεωρεί κατάλληλο για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών.

Το μήνυμα του:

“Για κάθε αθλητή ή προπονητή, η προοπτική της συμμετοχής του στην εθνική ομάδα είναι η υπέρτατη τιμή. Ευχαριστώ πολύ τον coach Μίσσα για αυτή την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε, να είμαι μαζί του στην εθνική ανδρών, αλλά για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσω να τον ακολουθήσω σε αυτή την προσπάθεια.

Η εμπειρία μου από εθνικές ομάδες λέει ότι ο προπονητής της Εθνικής πρέπει πρωτίστως να είναι μια προσωπικότητα που θα εμπνεύσει τους παίχτες να γίνουν οι ήρωες των παιδικών τους χρόνων, αυτός που θα τους κάνει να καταλάβουν οτι το να παίζεις για την εθνική πρέπει να κάνεις πολλές ΘΥΣΙΕΣ, ακόμα και στο ίδιο σου τον τρόπο παιχνιδιού, αυτός που θα ακούνε όλοι με σεβασμό και ταυτόχρονα να γνωρίζει από μοντέρνες αντιλήψεις του μπάσκετ.

Ειλικρινά στο πρόσωπο του Κώστα Μίσσα βλέπω όλα τα παραπάνω στον υπέρτατο βαθμό και πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο το ταλέντο των παιχτών της εθνικής μας. Σαν Έλληνας κι εγώ θα παρακολουθώ την επίσημη αγαπημένη μας, εύχομαι και θα προσδοκώ το καλύτερο αλλά δυστυχώς από μακριά. Ευχαριστώ και όλους εσάς για τα καλά σας λόγια και την ένθερμη υποστήριξη σας και προτροπή στο να βρεθώ κι εγώ εκεί αλλά όπως προείπα δεν θα μπορέσω! Ίσως κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Η Ελλάδα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει κλήρωσης Eurobasket

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ, το ισχυρότερο δηλαδή από όλα τα υπόλοιπα, μαζί με τις…