Κεντρική NBA Αποβλήθηκε οπαδός στο Γκόλντεν-Στέιτ-Κλίβελαντ! (vid)
NBA

Αποβλήθηκε οπαδός στο Γκόλντεν-Στέιτ-Κλίβελαντ! (vid)

warriors cavaliers fan ejection

warriors cavaliers fan ejection

Ο 3ος Τελικός ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς περιείχε τα πάντα. Από ασταμάτητα εύστοχα σουτ και διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές μέχρι τεχνικές ποινές και ένταση ανάμεσα στους παίκτες. Μέσα στο “μενού”, όμως, συμπεριλήφθηκε και μια αποβολή οπαδού από το γήπεδο, διότι άνοιξε λίγο παραπάνω το στόμα του, απευθυνόμενος προς τον παίκτη των Γουόριορς, Ματ Μπαρνς.

Σε εκείνη τη χρονική στιγμή το παιχνίδι είχε διακοπεί, με τους διαιτητές να προσπαθούν να βγάλουν άκρη σχετικά με την επίμαχη φάση ανάμεσα στον Ζάζα Πατσούλια και τον Ιμάν Σάμπερτ. Η ένταση του κοινού είχε ανέβει στα ύψη, με έναν κύριο που καθόταν στην πρώτη σειρά να αρχίζει το trash-talking με τον ευερέθιστο Μπαρνς, ο οποίος σταμάτησε μονάχα κατόπιν παρέμβασης από ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας του. Η Ασφάλεια θεώρησε ότι ο οπαδός ξεπέρασε τα όρια και τον συνόδευσε με συνοπτικές διαδικασίες μέχρι την έξοδο ενώ ο Μπαρνς γλύτωσε την τεχνική ποινή.

//platform.twitter.com/widgets.js

Όπως αποδείχθηκε, όμως, μετά τον αγώνα, ο κύριο αυτός δεν ήταν καθόλου τυχαίος, όπως μαρτυρούσε άλλωστε και η θέση που καθόταν. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Τοντ Λίμπαου, προέδρου της εταιρείας Majestic Steel και στενού φίλου του ατζέντη του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ριτς Πολ! Την ταυτοποίηση έκανε ο δημοσιογράφος του ESPN, Ντέιβ Μακμέναμιν ενώ πολλαπλές πηγές αναφέρουν ότι ο Λίμπαου είναι φίλος και με τον ίδιο τον ΛεΜπρόν, καθώς είχε παρευρεθεί στον γάμο του τον Οκτώβριο του 2015 στο Μαϊάμι παρέα με τον Τρίσταν Τόμπσον. Αποδείχθηκε, όμως, ότι το NBA δεν κάνει διακρίσεις σε τέτοια θέματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…