Κεντρική NBA Το “ύπουλο” χτύπημα του Πατσούλια στον Σάμπερτ (vid)
NBA

Το “ύπουλο” χτύπημα του Πατσούλια στον Σάμπερτ (vid)

zaza pachulia iman shumpert

zaza pachulia iman shumpert

Ο 3ος Τελικός ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς συνοδεύτηκε από πληθώρα τεχνικών ποινών και έντονων παραπόνων για τη διαιτησία, με την ατμόσφαιρα να “ηλεκτρίζεται” συχνά. 1.16” πριν από το τέλος της 3ης περιόδου τα νεύρα “τεντώθηκαν” εκ νέου, με μια χαμένη μπάλα να γίνεται η αφορμή για νέες “περιπέτειες” ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Ντουράντ αστόχησε σε τρίποντο, με τη “μάχη” για το ριμπάουντ να εξελίσσεται σε μια άνευ προηγουμένου “λασπομαχία”! Οι παίκτες  βούτηξαν στο παρκέ ώστε να “αρπάξουν” την μπάλα, με τον Ζάζα Πατσούλια να παλεύει λυσσασμένα ανάμεσα στους παίκτες του Κλίβελαντ. Εν τέλει, ο Γεωργιανός σέντερ κατάφερε να κερδίσει το τζάμπολ αλλά ο υπερβάλλων ζήλος του Ιμάν Σάμπερτ τον έβγαλε από τα ρούχα του, με αποτέλεσμα να προβεί σε μια άσχημη κίνηση, κλωτσώντας τον αντίπαλό του στα γεννητικά όργανα!

Το trash-talk συνεχίστηκε ανάμεσα στους δύο παίκτες, με τα πνεύματα να ηρεμούν λίγο αργότερα. Οι διαιτητές, πάντως, έκριναν ότι η κίνηση του Πατσούλια δεν είχε ως στόχο να χτυπήσει τον Σάμπερτ στο εν λόγω σημείο και δεν τον απέβαλλαν από την αναμέτρηση, χρεώνοντας με διπλή τεχνική ποινή αυτόν και τον Σάμπερτ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…