Κεντρική NBA Αποφασισμένοι να ενισχυθούν σημαντικά οι Νάγκετς!
NBA

Αποφασισμένοι να ενισχυθούν σημαντικά οι Νάγκετς!

blake griffin paul millsap

blake griffin paul millsap

Οι Ντένβερ Νάγκετς διαθέτουν ένα αρκετά ταλαντούχο σύνολο, με παίκτες που είτε βρίσκονται ήδη σε θέση να κάνουν τη διαφορά, με προεξάρχοντα τον Νίκολα Γιόκιτς, είτε θα μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο εντός των επόμενων ετών. Την περασμένη σεζόν, η ομάδα του Κολοράντο τερμάτισε στην 9η θέση της κανονικής περιόδου, χάνοντας τη “μάχη” των πλέι-οφ από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Αυτό που έλειπε από τους “σβώλους” ήταν η παρουσία ενός πεπειραμένου παίκτη-ορόσημο, ώστε να τους “ξεκολλά” στα δύσκολα σημεία. Το κενό αυτό οφείλει να καλυφθεί, με τους Νάγκετς να έχουν ήδη στο μυαλό τους δύο εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών.

Πέρα από το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Κέβιν Λοβ μέσω τριπλής ανταλλαγής, οι Νάγκετς στοχεύουν προς τον Μπλέικ Γκρίφιν αλλά και τον Πολ Μίλσαπ, σύμφωνα με το ESPN. Η ανάγκη για ενίσχυση στη θέση “4” είναι μια από τις κυριότερες προτεραιότητες της ομάδας σε αυτή την offseason, με τους δύο προαναφερθέντες παίκτες να είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα επιθυμούν, καθώς είναι unrestricted free-agents.

Σε περίπτωση που αποσπάσουν την υπογραφή ενός εκ των δύο παικτών, το ρόστερ του Ντένβερ θα αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό και η ομάδα θα γίνει άμεσα φαβορί για την είσοδο στα πλέι-οφ. Τόσο ο Γκρίφιν, όσο και ο Μίλσαπ διαθέτουν σπάνιες, all-around δυνατότητες που μπορούν να αποδειχθούν κομβικές σε οποιαδήποτε ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…