Κεντρική NBA Τζορτζ και Λοβ πρωταγωνιστούν στα σενάρια ανταλλαγών
NBA

Τζορτζ και Λοβ πρωταγωνιστούν στα σενάρια ανταλλαγών

paul george kevin love

paul george kevin love

Η ασταμάτητη “καταιγίδα” φημών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο NBA, σε ένα καλοκαίρι που αναμένεται ιδιαίτερα “καυτό”, όσον αφορά τις μετακινήσεις σπουδαίων παικτών. Το τελευταίο σενάριο που αναδύθηκε στην επιφάνεια εμπλέκει τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τους Ιντιάνα Πέισερς και τους Ντένβερ Νάγκετς, με τον Πολ Τζορτζ να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό.

Όπως είναι γνωστό, το τρέχον συμβόλαιο του Τζορτζ με την Ιντιάνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 αλλά η πρόθεση της ομάδας είναι να τον ανταλλάξει μέχρι τότε, ώστε να μην τον χάσει στην ελεύθερη αγορά. Το όνομα του σούπερ-σταρ των Πέισερς αναμειγνύεται συχνά με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αν και η ομάδα του ΛεΜπρόν δεν έχει αρκετά ελκυστικά ανταλλάγματα στο ρόστερ της. Εκεί, όμως, έρχονται για να συμπληρωθούν οι Ντένβερ Νάγκετς.

Συγκεκριμένα, οι Καβς, οι Νάγκετς και οι Πέισερς έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο τριπλής ανταλλαγής, βάσει της οποίας ο Πολ Τζορτζ και ο Κένεθ Φαρίντ θα πάνε στο Κλίβελαντ και ο Κέβιν Λοβ στο Ντένβερ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του ESPN, Μαρκ Στάιν!

//platform.twitter.com/widgets.js

Για την εμπλοκή του Φαρίντ στο συγκεκριμένο, πιθανό trade ενημέρωσε ο δημοσιογράφος, Κρις Χέινς.

//platform.twitter.com/widgets.js

Σε περίπτωση που η κίνηση αυτή πάρει σάρκα και οστά, όλες οι ομάδες αναμένεται να είναι άκρως ικανοποιημένες, επιτυγχάνοντας τον σκοπό τους. Οι Καβαλίερς θα προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν εκ των κορυφαίων two-way παικτών του πλανήτη, ο οποίος θα είναι σε θέση να αναλάβει μεγάλο φορτίο στην επίθεση και να παίξει αποτελεσματική άμυνα στον κορυφαίο παίκτη των αντιπάλων, συνθέτοντας ένα αχτύπητο δίδυμο στις θέσεις των φόργουορντ με τον ΛεΜπρόν. Επίσης, θα αποκτήσουν έναν ικανό φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος μπορεί να υπηρετήσει small-ball πεντάδες, να μαζέψει πληθώρα ριμπάουντ και να προστατεύσει το καλάθι.

Από την άλλη, οι Νάγκετς ίσως θα έχουν βρει τον παίκτη που θα τους καταστήσει ως φαβορί για την είσοδο στα πλέι-οφ, αν και η αμυντική τους λειτουργία θα παραμείνει στάσιμη σε χαμηλά επίπεδα ενώ οι Πέισερς θα βρεθούν σε θέση να ξεκινήσουν το περιβόητο “rebuilding”, ξεφορτώνοντας τον Τζορτζ και λαμβάνοντας κάποιο ικανό αντάλλαγμα από το “βαθύ” ρόστερ του Ντένβερ.

Παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις δεν έχουν φθάσει σε σοβαρά επίπεδα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των Καβαλίερς, Τζο Βέιρντον, το σενάριο αυτό οφείλει να μην αγνοηθεί, καθώς μπορεί να μεταβάλλει σημαντικά την εικόνα 3 ομάδων του πρωταθλήματος και να δώσει την επιπλέον δυναμική που χρειάζονται οι Καβς ώστε να τα βάλουν με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…