Κεντρική Διεθνή Βορονσέβιτς: “Η πίκρα από το Final Four θα μείνει για πολύ καιρό”

Βορονσέβιτς: “Η πίκρα από το Final Four θα μείνει για πολύ καιρό”

andrey vorontsevich cska moscow final four istanbul 2017 eb16

andrey vorontsevich cska moscow final four istanbul 2017 eb16

Συνέντευξη σχετικά με το πρόσφατο Final Four της Πόλης το οποίο η ΤΣΣΚΑ δεν κατάφερε να κατακτήσει έδωσε σε ξένο ΜΜΕ ο Άντρει Βορονσέβιτς, λέγοντας πως η πίκρα των συγκεκριμένων ημερών θα μείνει στο μυαλό του ίδιου και των συμπαικτών του για πολύ καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Ρώσος πάουερ φόργουορντ έδωσε “συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για την πρώτη της Ευρωλίγκα. Το να κατακτάς το τρόπαιο μπροστά στους φιλάθλους σου, σε κάνει διπλά χαρούμενο. Με την ένατη Ευρωλίγκα που κατακτά, συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς”.

Για το ότι η ΤΣΣΚΑ δεν είχε την ίδια ένταση στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, σε σχέση με αυτό απέναντι στους “ερυθρόλευκους”: “Ούτε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι είχαμε υψηλή ένταση, αλλά κόντρα στη Ρεάλ παίξαμε περισσότερο ως ομάδα. Όλοι θέλαμε τη νίκη στον μικρό τελικό, για να επιστρέψουμε σπίτι με καλή διάθεση. Τώρα, προετοιμαζόμαστε για τα προσεχή παιχνίδια στη VTB League. Είναι σίγουρο πως η πίκρα από το Final Four θα μείνει στο μυαλό μας για πολύ καιρό”.

Για το τι είπαν οι παίκτες μεταξύ τους μετά την ήττα στον ημιτελικό: “Αναλύσαμε τα καλά και τα άσχημα σημεία μας. Η ΤΣΣΚΑ έχει παίκτες επαγγελματίες και έτσι ο καθένας ξέρει τι έγινε, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις ομάδες που μετά από μία ήττα δεν τα βάφει… μαύρα”.

Για το αν έχουν βρει στην ΤΣΣΚΑ τι φταίει και έχασαν για άλλη μία φορά από τον Ολυμπιακό σε Final Four: “Το έχω πει πολλές φορές, πως τη μοίρα ενός ματς Final Four μπορεί να την καθορίσει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα λάθος ή μία χαμένη βολή. Φυσικά, χάσαμε από τον Ολυμπιακό λόγω των ριμπάουντ και των ασίστ. Καταφέραμε για τρία δεκάλεπτα να έχουμε τον έλεγχο, αλλά στο τέλος χάσαμε…”.

Τέλος, για το αν έχει μιλήσει με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία του: “Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να συζητήσω αυτό το θέμα. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε τη σεζόν αξιοπρεπώς και τότε θα δούμε. Τώρα, θα πρέπει να συγκεντρωθώ σε άλλα πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …