Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

giaourtoglou

giaourtoglou

Λίγα 24ωρα πριν, η φετινή σεζόν της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και το Ebasket.gr σας παρουσιάζει την τελευταία… κορυφαία πεντάδα της χρονιάς.

 1. Γιώργος Παπαδιονυσίου (“Χαρίλαος Τρικούπης”)

Ο νεαρός γκαρντ φρόντισε να χαρίσει… χαμόγελα στις τάξεις του “Χαρίλαου Τρικούπη” στο φινάλε της σεζόν κόντρα στο Στρατώνι. Με 22 πόντους και 3 τρίποντα ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας, η οποία πήρε μέρος για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική και αναμφίβολα ήταν αυτός που την κράτησε άνετα (8η θέση) στην κατηγορία.

2. Λούκας Γιαουρτόγλου (Πανερυθραϊκός)

Ο γκαρντ του Πανερυθραϊκού έχει κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου φρόντισαν να τον χειροκροτήσουν θερμά πηγαίνοντας στον πάγκο. Ο παίκτης-κλειδί του Δημήτρη Χουχουλή ήταν “ζεστός” στα κρίσιμα σημεία και με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων απέναντι στο Κορωπί.

3. Γρηγόρης Παππάς (Καρδίτσα)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για την Καρδίτσα. Οι παίκτες του Κώστα Ρουμελιώτη κατέκτησαν την άνοδο στην Α2 κι έκλεισαν με νίκη τη σεζόν, επικρατώντας -εύκολα- της Γέφυρας. Ο Γρηγόρης Παππάς ήταν αυτός που ηγήθηκε του σκοραρίσματος για τους φιλοξενούμενους με 16 πόντους κι εντυπωσίασε στο συγκεκριμένο ματς.

4. Χρήστος Γκαβανόπουλος (Τρίτωνας)

Ο φόργουορντ του Τρίτωνα δεν χρειάστηκε να πάρει το τελευταίο σουτ προκειμένου να δώσει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, όπως είχε κάνει στο ματς του πρώτου γύρου, διότι έκανε ότι χρειαζόταν για να μην φτάσει το παιχνίδι σ’ εκείνο το σημείο με 16 πόντους και 3 εύστοχα σουτ πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

5. Δημήτρης Λεγκίκας (ΕΦΑΟΖ)

Ρόλο… σέντερ αναλαμβάνει στη σημερινή κορυφαία πεντάδα ο πάουερ φόργουορρντ του Φιλαθλητικού που έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος. Στην προχθεσινή και τελευταία αγωνιστική σταμάτησε στους 22 πόντους κι έδωσε το διπλό στην ομάδα του Τάκη Ζήβα επί του Κρόνου Αγ. Δημητρίου.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…