Τριπλή αποστολή στην Πόλη

final four apostoli

final four apostoli

Το eBasket.gr αγαπά το μπάσκετ. Δεν υπάρχει μεγάλο γεγονός, με συμμετοχή ελληνικής ομάδας, που να μην ακολουθούμε. Από σήμερα τρεις απεσταλμένοι μας θα μεταφέρουν από την Κωνσταντινούπολη τον παλμό του φάιναλ φορ.

  • Ο Γιάννης Ψαράκης θα φτάσει (χρονικά) τελευταίος, αλλά εκτός από το επιτόπιο ρεπορτάζ, έχει επωμισθεί (ποιος άλλος;) τα ιστορικά και στατιστικά στοιχεία της τελικής φάσης της Ευρωλίγκας.
  • Η Λένα Καραλή θα “παίξει” περισσότερο με την εικόνα. Μικρές εικόνες, μεγάλες φωτογραφίες και live βίντεο, θα προσπαθήσουν να σας βάλουν στην καρδιά του Σινάν Ερντέμ.
  • Ο Γιώργος Κογκαλίδης θα σχολιάζει τους αγώνες του Ολυμπιακού (και όχι μόνο), θα καταγράψει όσα γίνονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Οι τρεις απεσταλμένοι μας θα μεταφέρουν παρασκήνια, πράγματα που δεν θα δείτε στις κάμερες, που θα γίνουν μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Ο Δημήτρης Γαλάνης θα καταθέσει την προπονητική του άποψη για τον τρόπο που θα αγωνιστούν οι τέσσερις φιναλίστ, ενώ όλη η… ομάδα του eBasket.gr θα είναι στις… δημοσιογραφικές επάλξεις, για να καλύψει κάθε πτυχή του γεγονότος.

Από σήμερα η καρδιά του μπάσκετ χτυπά στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα σας μεταφέρουμε, μέσα από τα ρεπορτάζ μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…