Κεντρική NBA Το… μόνιμο προβάδισμα του Γκόλντεν Στέιτ έναντι της Γιούτα
NBA

Το… μόνιμο προβάδισμα του Γκόλντεν Στέιτ έναντι της Γιούτα

kevin durant jazz

kevin durant jazz

Οι Γιούτα Τζαζ είναι μια ιδιαίτερα καλοδουλεμένη ομάδα, με σκληροτράχηλη άμυνα, βάθος πάγκου και εξαιρετική επιθετική λειτουργία αλλά δεν μπορούσαν να σταθούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι “πολεμιστές” προκρίθηκαν με χαρακτηριστική άνεση στους Τελικούς της Δύσης, δίχως να κινδυνέψουν ούτε στιγμή, κάτι που αποδεικνύεται και από το προβάδισμα που διατηρούσαν σε κάθε αγώνα.

//platform.twitter.com/widgets.js

Ειδικότερα, οι Γουόριορς βρίσκονταν μπροστά στο σκορ στα 173 από τα 192 παιχνίδια της σειράς, όντας σχεδόν μόνιμα σε θέση οδηγού! Μάλιστα, είχαν το προβάδισμα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό στα 3 από τα 4 παιχνίδια της σειράς, με την αναμέτρηση ανάμεσα τις δύο ομάδες να αποτελεί την εξαίρεση. Το αξιοσημείωτο είναι ότι καμία ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια δεν κατάφερε κάτι τέτοιο, σε 3 παιχνίδια της ίδιας σειράς!

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Η κυριαρχία των Γουόριορς στα φετινά πλέι-οφ διαφαίνεται και από ακόμη ένα στατιστικό. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Όκλαντ έχει πάρει προβάδισμα 20 πόντων και άνω σε 67 λεπτά στη φετινή post-season! Αυτό μεταφράζεται σε περίπου 8.3 λεπτά ανά αγώνα, με τους Μπλέιζερς και τους Τζαζ να νιώθουν την “οργή” των περσινών φιναλίστ, οι οποίοι “διψούν” για εκδίκηση!

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…