Κεντρική Elite League Το μέλλον του Δούκα!

Το μέλλον του Δούκα!

agravanis faros doukas

agravanis faros doukas

Με αρνητικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Δούκα, ο οποίος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, βγαίνοντας τρίτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 και χάνοντας σχετικά εύκολα από τον Φάρο στα πλέι οφ, παρά το γεγονός ότι είχε το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα των βορείων προαστίων θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές, από τον προπονητή μέχρι και τους παίκτες. Οι Κουκάς και Τζιάλλας αποτελούν ήδη παρελθόν και δεν θα είναι οι μόνοι που θα αποχαιρετήσουν τα Εκπαιδευτήρια.

Σε πρώτο πλάνο θα μπουν τα νεαρά παιδιά του συλλογού, με τον Δούκα να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ.

Ένας εξ’ αυτών είναι και ο μικρός αδερφός του Δημήτρη Αγραβάνη, ο Γιάννης, ο οποίος έδειξε ένα μεγάλο μέρος του ταλέντου του στη χθεσινή (13/5) αναμέτρηση με τον Φάρο, όπου κι έκανε ρεκόρ καριέρας. Ο νεαρός άσος μέτρησε 20 πόντους, αστοχώντας μόλις σ’ ένα σουτ (3/3 βολές, 4/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα), ενώ είχε ακόμα 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Αξιοπρόσεκτη ήταν η παρουσία και του Βένου Μαστόρου στο παιχνίδι με τους Κερατσινιώτες, ο οποίος είχε 8 πόντους, 1 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 19 λεπτά. Τέλος, το ντεμπούτο τους με την ανδρική ομάδα έκαναν οι Στέφανος Ψάρρας και Γιώργος Καμπερίδης, οι οποίοι κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων πριν από λίγες μέρες στην Κατερίνη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Βαρκελώνη

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έφυγε για Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για …