Κεντρική Ασίστ Shadow Το ευχαριστώ του Πηλοΐδη στον Μαστόρο μέσω του eBasket (pic)

Το ευχαριστώ του Πηλοΐδη στον Μαστόρο μέσω του eBasket (pic)

paok vasileiadis piloidis

paok vasileiadis piloidis

Βένος Μαστόρος του Δούκα προχώρησε σε μία απίστευτη κίνηση στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Φάρο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Πηλοΐδης, σε μία φάση έδωσε την κατοχή της μπάλας στην ομάδα του Δούκα, αλλά ο 19χρονος του είπε ότι αυτός έβγαλε την μπάλα έξω και τελικά η κατοχή δόθηκε στην ομάδα του Κερατσινίου.

Ο Τάσος Πηλοΐδης ευχαρίστησε τον νεαρό παίκτη του Δούκα γι αυτήν του την κίνηση στον αγώνα, ενώ το έκανε και δημόσια μέσω του eBasket.gr. Ο έμπειρος διαιτητής σχολίασε τη σχετική μας ανάρτηση και είπε και πάλι ευχαριστώ στον 19χρονο.

Χαρακτηριστικά έγραψε: ” Επειδή ήμουν εμπλεκόμενος, καταθέτω και εγώ την άποψη μου. Μετά από την λάθος απόφαση μου, με βοήθησε σηκώνοντας το χέρι του υποδεικνύοντας πως έχει βγάλει ο ίδιος την μπάλα. Στην άκρη ο εγωισμός του κάθε διαιτητή, άλλαξα την απόφαση μου και το μόνο που είχα να κάνω ( και το έκανα με την καρδιά μου) ήταν να πάω στο κέντρο του γηπέδου, να του δώσω το χέρι μου και να του πω ευχαριστώ.

Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Όλοι κάνουμε λάθη, αρκεί να έχουμε το θάρρος να το παραδεχτούμε. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αγόρι μου. Είσαι μικρότερος από τον γιο μου, και σήμερα έμαθα κάτι παραπάνω από την κίνηση σου. Η αξιοπρέπεια είναι παραπάνω από μια κατοχή μπάλας. Και πάλι σε ευχαριστώ”.

Δείτε το σχόλιο του Τάσου Πηλοΐδη:

sxolio tasos piloidis 1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…