Κεντρική Διεθνή Τα συγχαρητήρια του Ιτούδη στον Ομπράντοβιτς

Τα συγχαρητήρια του Ιτούδη στον Ομπράντοβιτς

dimitris itoudis cska moscow final four istanbul 2017 eb16

dimitris itoudis cska moscow final four istanbul 2017 eb16

H ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ πήγε στο Final 4 της Ευρωλίγκα ως φαβορί, δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο και έμεινε εκτός στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Ιτούδης από την πλευρά του έστειλε συγχαρητήρια στις 4 ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση, ενώ συνεχάρη και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την κατάκτηση του τίτλου. Ακόμη ο Έλληνας τεχνικός είπε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο για τη στήριξή του παρά το χαμένο τρόπαιο και υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα παλέψουν σκληρά εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας:

“Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης, στον Ολυμπιακό και στην ομάδα μου την ΤΣΣΚΑ. Είναι μεγάλη τιμή και επιτυχία να βρίσκεσαι στο Final 4. Συγχαρητήρια ιδίως στη νικήτρια Φενέρμπαχτσε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς”.

“Επιστρέψαμε στη Μόσχα Δευτέρα απόγευμα με μια πίκρα, παρότι είχαμε και πάλι μια εξαιρετική χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Κατέβασα την φωτογραφία του εξωφύλλου ‘We are Champions” καθώς δεν θα είναι η ομάδα μου η πρωταθλήτρια έως το επόμενο Final Four. Αμέσως πέσαμε στη δουλειά καθώς έχουμε δύσκολη συνεχεία στη #VTBleague. Διαβάζω τόσα πολλά υπέροχα μηνύματα στo inbox μου από τις τελευταίες μέρες και στα σχόλια σας στο logo της #CSKAbasket που ανέβασα! Σας ευχαριστώ απεριόριστα. Δεν φαντάζεστε πόση χαρά και δύναμη μου δίνεται. Σας υπόσχομαι πως εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα παιγνίδια της ομάδας μας και να φέρουμε κι άλλο κόσμο κοντά στο μπάσκετ.

Ας συνεχίσει κάθε ένας από εμάς τον αγώνα του με γνώση πείσμα επίμονη τιμιότητα. Με ευγνωμοσύνη…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…